關於整蘿蔔糕

Kimiwiki
|
有冇人知李x和粘米粉係咪好d,定普通牌子就得,因為都成$15包好貴
令令
|
回覆 Kimiwiki 的帖子

我用開三象牌$8包
魔怪媽媽
|
Kimiwiki 發表於 18-2-13 09:59
有冇人知李x和粘米粉係咪好d,定普通牌子就得,因為都成$15包好貴

我用三象
tester5
|
我都係三象
ccyin
|
尋日買左李x和, 唔覺特別好食
八婆仔@
|
三象得喇
milk323
|
反而我想問下,用大陸蘿蔔($7/斤)、本地蘿蔔($16/斤)同日本蘿蔔($45/碌)整出黎有咩分別?我c6 叫我買日本蘿蔔整比佢食
happybebebe
|
惠long 今日15蚊2包三象(過年前特價,非到期)
wcpcelia    發表於 18-2-13 11:41
w.c.chong
|
我用三象整
BK2002
|
milk323 發表於 18-2-13 10:34
反而我想問下,用大陸蘿蔔($7/斤)、本地蘿蔔($16/斤)同日本蘿蔔($45/碌)整出黎有咩分別?我c6 叫我買 ...
我試過去一田買大根(日本), 係清甜D~大陸蘿蔔試過買到小黑心(外表完全睇唔出)
本地蘿蔔都OK...
MM2H
|
反而我想問下,用大陸蘿蔔($7/斤)、本地蘿蔔($16/斤)同日本蘿蔔($45/碌)整出黎有咩分別?我c6 叫我買 ...
我都想知,聽日去買日本蘿蔔整一底試吓先....
BK2002
|
Kimiwiki 發表於 18-2-13 09:59
去超市買三象
Kimiwiki
|
好的,明白,多謝各位
bufferzone
|
我用李x和
RX-78
|

用大根整唔好食
ivycowcow
|

用最平已經得
整左出黎冇分別
wcpcelia    發表於 18-2-13 14:54