那裏買MS office 中文板最平

singwin
|
新買了notebook給小學孩子做功課,windows 10 中文板,那哪裡買office最平?
singwin
|
https://m.price.com.hk/product.php?p=210437
水貨最平$740,行貨要成千元
software 都有水/行貨之分?
Charlotte_mom
|
識唔識人做大機構有Microsoft offer,或識人讀大專有學生優惠。咁就好平
singwin
|
我見淘寶有activation key 賣,$89人仔,有冇人買過,堅定流?
cbeyond
|
singwin 發表於 18-2-13 10:26
https://m.price.com.hk/product.php?p=210437
水貨最平$740,行貨要成千元
software 都有水/行貨之分?

有機會過一排被block, 再update唔到
singwin
|
https://products.office.com/zh-tw/student/office-in-education
有教師學生板,但要有學校電郵地址,小學生那裏有email address?
小ice
|
我都想知,最近我買左部新電腦,無word,excel...邊度買或裝平? 出面有無店鋪幫人裝會平d架?
Monday789
|
singwin 發表於 18-2-13 10:22
新買了notebook給小學孩子做功課,windows 10 中文板,那哪裡買office最平?

要先打電話去確認有冇貨, 要office 2016中文版定英文版。 然後話畀佢聽你幾時上去買, 去到門口撳鐘,然後話畀佢聽買office。 記得要帶埋學生證影印本。 一張學生證影印本可以買幾個office。
wcpcelia    發表於 18-2-13 14:54
Monday789
|
Monday789 發表於 18-2-13 10:48
要先打電話去確認有冇貨, 要office 2016中文版定英文版。 然後話畀佢聽你幾時上去買, 去到門口撳鐘,然 ...

好似賣$599。你打去問吓

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
singwin
|
要先打電話去確認有冇貨, 要office 2016中文版定英文版。 然後話畀佢聽你幾時上去買, 去到門口撳鐘,然 ...

thanks
我打左去問,可以上well4shop.com註冊學生,上載學生手册,PayPal交錢,就不需要去觀塘office
$600學生板
Monday789
|
singwin 發表於 18-2-13 10:59
thanks
我打左去問,可以上well4shop.com註冊學生,上載學生手册,PayPal交錢,就不需要去觀塘office
$600 ...

Charlotte_mom
|
singwin 發表於 18-2-13 10:45
https://products.office.com/zh-tw/student/office-in-education
有教師學生板,但要有學校電郵地址,小學 ...

唔係target小學生wor

pumpumpurin
|

學校會有呢啲promotion

森永牛乳
|

勾烏拍賣有365
$100/2年

上星期幫家姐整左,自己去揾

唔好pm或問我攞link,
費事一陣又話我違規
appletim
|

其實可以買2013 MS office, 上DC Fever, 有key 買,大约$300, 正版的. 反正分別不大
無話可說
|
學校每年兩次賣書日,會有得平
Poyau
|

may(14)
|
appletim 發表於 18-2-13 11:53
其實可以買2013 MS office, 上DC Fever, 有key 買,大约$300, 正版的. 反正分別不大

會唔會用佐一陣就唔得?
appletim
|
may(14) 發表於 18-2-13 22:52
會唔會用佐一陣就唔得?

不會,永久的,我自己亦有用緊
IloveJJ
|

我買學生版,$599左右