自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Sumyeema1 發表於 18-2-13 10:37
維園有一行好多政治檔,前幾年見到設置拖鞋,供小朋友掟cy 幅相……

充滿仇恨。 :to ...

維園都好多年係咁

公爵府

bibi2013 發表於 18-2-13 12:47
其實花市俾政治團體擺檔真係無謂,掛羊頭賣狗肉,目的咪係籌旗。
...

成行都係果批政黨,我急急腳行過就算,有一檔係掟特首,當遊戲咁玩,我女見到想玩,我話無論幾唔鍾意一個人,都唔可以咁唔尊重人....

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

feifei_baby 發表於 18-2-13 15:09
成行都係果批政黨,我急急腳行過就算,有一檔係掟特首,當遊戲咁玩,我女見到想玩,我話無論幾唔鍾意一個 ...

其實真係兒童不宜,想輕鬆行花市都要小心睇路

子爵府

回覆樓主:

佢係咪鬧鄭司長呀?佢又係抵死嘅!自己犯法然後話係犯法!

最慘係唐唐,當年識得話私事繁忙咪冇事囉!

珍珠宮

kocian 發表於 18-2-13 10:28
尋日去維園,經過一個攤檔,個負責人不停鬧某位高官,私事都鬧究竟呢d係言論自由,定誹謗?

內容 ...

鬧多幾句,捐款箱數字多D

珍珠宮

回覆樓主

每次經過這類檔口(吾理佢民吾民主)都快步行開算,留係到聽簡直係浪費人生

子爵府

milk323 發表於 18-2-13 10:37
無中生有既先叫誹謗,講事實的話係唔算的。

但個D事實是別人的事,何必公開呢!

大宅

2018復活節勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

年宵本是開開心心一家大細行逛,唔明呢幾年點解放埋d政治野,影響氣分,十分討厭。

公爵府

hashtag影視迷勳章

維園有一行好多政治檔,前幾年見到設置拖鞋,供小朋友掟cy 幅相……

好煩厭!點解新年流流都唔可以放過香港市民

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆樓主:

講hea做,無人夠"技安"黎,佢地又唔出聲既。
不知所謂的乙陸!!!

大宅

happyangel2 發表於 18-2-13 15:58
年宵本是開開心心一家大細行逛,唔明呢幾年點解放埋d政治野,影響氣分,十分討厭。 ...

絕對認同

珍珠宮

畀面勳章

小詠 發表於 18-2-13 11:16
呢D行為幼稚
e+花市一d都唔平.普通地區的花市一串串燒都要$30

伯爵府

回覆樓主:

見到呢班瘟神都會繞路走

寶石宮

2023年兔年勳章

kocian 發表於 18-2-13 10:28
尋日去維園,經過一個攤檔,個負責人不停鬧某位高官,私事都鬧究竟呢d係言論自由,定誹謗?

內容 ...

當時運高 聽唔到

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

佢地搞咁多野都係為籌款,對一些出賣人格的人來說,踩低官員有狗餅份架。

不過真係唔明,年宵係年尾一個一家大細去歡樂的地方,點解要帶入政治色彩?政府自己都沒有好好把關,難怪反對派可以輕易帶政治入校園。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

竟然我行果D細蟻年宵無見過, 咁教小朋友真係唔得, 無論係對咩人都唔可以咁暴力囉

公爵府

痴線架?毒害埋小朋友,呢類人好恐怖

首頁

尾頁

跳至