論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

我經同事的工人介紹下,想請佢在菲律賓的朋友,問A準話要八千幾,但有冇姐妹知道,唔經A準可以怎樣做?或有冇平D收費?我見有post講本地續約,但我是海外請過來的

禁止訪問

禁止訪問

回覆樓主:

伯爵府

doris_szeman 發表於 18-2-13 20:20
我經同事的工人介紹下,想請佢在菲律賓的朋友,問A準話要八千幾,但有冇姐妹知道,唔經A準可以怎樣做?或有 ...

海外菲點都要經agent 喎,不過間間唔同價

本地完約先可以自己搞

大宅

doris_szeman 發表於 18-2-13 20:20
我經同事的工人介紹下,想請佢在菲律賓的朋友,問A準話要八千幾,但有冇姐妹知道,唔經A準可以怎樣做?或有 ...

睇佢包什麼!!

大宅

我一直都是直接請海外姐姐( 由姐姐介紹親戚), 之前用開中環個AGENT執左, 上個月試了另一間, 全程經手機/上網/ 順豐/做聯絡, 現在文件已到入境處待批working visa, 收費比之前那開更平

男爵府

babymeow888 發表於 18-3-1 10:22
我一直都是直接請海外姐姐( 由姐姐介紹親戚), 之前用開中環個AGENT執左, 上個月試了另一間, 全程經手機/上 ...

Can u pm info to me pls thanks

大宅

lazylake 發表於 18-3-3 14:30
Can u pm info to me pls thanks
Pls check pm

大宅

海外一定要經中介,唔可以自己搞,呢個係政府規定

我都係DH,由簽約到到港用左接近兩個月,收費乜都包晒,工人在菲不用俾一毫子中介費,只需等工人到港去中介度接返家就得

間間中介收費都唔同,包括既項目都唔同,另外留意出面d中介公司會係香港同菲律賓兩邊收費架,變相加起黎萬幾二萬

暫時我只搵到我用呢間係通通包曬,我比較過十幾二十間大小中介頭都大,最後決定呢間好彩冇失望

別墅

回覆 babymeow888 的帖子

可否PM AGENT 資料! 唔該!!

大宅

我一直都是直接請海外姐姐( 由姐姐介紹親戚), 之前用開中環個AGENT執左, 上個月試了另一間, 全程經手機/上 ...

Can you PM agent info and cost? thanks!

大宅

tpy0624 發表於 18-4-20 20:29

可否PM AGENT 資料! 唔該!!
已pm

大宅

Karaqlsc 發表於 18-4-22 00:35
Can you PM agent info and cost? thanks!
已pm

別墅

MABOMA 發表於 18-3-3 19:27
海外一定要經中介,唔可以自己搞,呢個係政府規定

我都係DH,由簽約到到港用左接近兩個月,收費 ...

Can pm to me? Want agent info.

別墅

我都想知邊間AGENT呀, 請PM我可以嗎?

大宅

jackietable 發表於 18-4-23 17:38
Can pm to me? Want agent info.
唔好意思, 我睇錯你問我, PM左比你

大宅

pwhi 發表於 18-4-24 09:54

我都想知邊間AGENT呀, 請PM我可以嗎?
已PM, PLS CHECK

子爵府

虎到金來勳章 2018父親節勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 陪月勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

伯爵府

HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 熱血勳章 畀面勳章 爸B勳章 BK Milk勳章 DHA勳章

can pm to me with thanks

大宅

hello all , pls check pm

首頁

尾頁

跳至