婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

冇懷孕,又刮宮?咁佢當時有同你做全身麻醉?
不要從別人的嘴裡去認識我

瑪瑙宮

AliceChau1995 發表於 18-2-14 02:11
荃灣有間叫顏XX婦科醫生,我於2018年2月2日去就診。
我因為月經過長,第六日仍未收經,仲流好多血,因為太 ...

我試過黎經9日都好多。頭暈暈。去馬會診所睇。比止血丸我食。食左9日。先停到經。冇事。下個月又正常番。
所以最好有乜野婦科問題。上黎問問大家。唔好比無良醫生掠水。刮宮正常都響手術室做。因要無菌環境狀態做。唔係好易細菌感染。你個醫生亂黎。去告佢啦。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

大宅

牛年勳章

AliceChau1995 發表於 18-2-14 02:11
荃灣有間叫顏XX婦科醫生,我於2018年2月2日去就診。
我因為月經過長,第六日仍未收經,仲流好多血,因為太 ...

冇醫德,唔知會害多少人

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

刮出嚟浸住俾返你又唔化驗,咩解呀?
聽落仲衰過黑市醫生咁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

jj7723 發表於 18-2-20 23:21
原來係大陸醫科畢業

what?

瑪瑙宮

回覆樓主:

樓主咁而家身體無咩事嗎?
保重

子爵府

回覆樓主:

up

大宅

回覆樓主

超衰格

首頁

尾頁

跳至