婦科缺醫德醫生,各位媽媽千萬不要去

raven
|
up
woodpecker
|
嘩,咁樣真係好衰喎!
jj7723
|
原來係大陸醫科畢業
DonnieBB
|
jj7723 發表於 18-2-20 23:21
原來係大陸醫科畢業

唔怪得上網check佢資料, 好似無講咩專業資格...
Leung2010
|
2006年12月02日報: 62歲xxx( Gan xx),68年在廣西醫科大學畢業,於85年在港考獲醫務委員會執照。

Now 74歲?
小平媽媽
|
咁都得嘅,收埋啲黑心錢
hermanmum
|
要比多些jm知呢個衰人,避免更多受害者
去自由廣場post啦樓主
AliceChau1995
|
回覆 hermanmum 的帖子

自由廣場係咩來?T.T醫委會覆左信,話等個醫生覆再作決定
Lincolnstar
|
真係好缺德。樓主而家仲有無事?
Janjanchu
|
害人不淺

Janjanchu
|
樓主好好保重身體
sheepbabybaby
|
20171107 發表於 18-2-14 10:33
回覆 AliceChau1995 的帖子

流血太多第一時間去急症,好快有得睇,貧血會幫你輸血。 ...

請問去急症同佢講M來左好耐未停,會快d嗎?
依家急症爆多人,去到都唔知等幾耐。
|
sheepbabybaby 發表於 18-2-26 11:34
請問去急症同佢講M來左好耐未停,會快d嗎?
依家急症爆多人,去到都唔知等幾耐。
...
如果流太多,血素低好快有得睇。
|
20171107 發表於 18-2-26 13:15
如果流太多,血素低好快有得睇。

係咪要驗左先知係咪血素低?

|
sheepbabybaby 發表於 18-2-26 13:16
係咪要驗左先知係咪血素低?
急症室會幫你驗血,我初初唔識去急症,走左去私家驗,私家醫生叫我拎報告去急症輸血,我血色素低,你流得多血,應該不會等太耐,它都驚你暈低,如果血色素正常,應該只會給止血丸你,跟住幫你排婦科。
|
20171107 發表於 18-2-26 14:29
急症室會幫你驗血,我初初唔識去急症,走左去私家驗,私家醫生叫我拎報告去急症輸血,我血色素低,你流得多 ...

我除左唔停血,仲下腹周圍痛

其實想睇私家,有冇介紹呀?
|
回覆 sheepbabybaby 的帖子

我果個不是專科,你快D找婦科睇,上網搜尋下,我等緊政府下次超聲波。
|
20171107 發表於 18-2-26 15:24
回覆 sheepbabybaby 的帖子

我果個不是專科,你快D找婦科睇,上網搜尋下,我等緊政府下次超聲波。 ...

等左幾耐?
|
sheepbabybaby 發表於 18-2-26 15:39
等左幾耐?
3個月
Msolivialeung
|
好衰啊真係!
靠害!