求剪女短髮靚嘅髮型師

smh
|
謝謝jm們(emoji)
katherine.k
|
冇用架冇用架!
點求都冇用架!
面型吾靚就幾好髮型師都冇用
JD930    發表於 18-4-20 13:58
煎雙蛋    發表於 18-3-7 14:54
artai430
|
我都想知
yucl_hk
|
個人靚, 長短髮都靚囉
water_ma
|
銅鑼灣$390啱唔啱?
cbeyond
|
仲放緊假, 仲有好遠, 係元朗。
我自己唯一剪髮會被讚的, 就係佢剪, 所以遠都搵番佢。
髮型師都好認真, 最平把較剪都幾千蚊, 有把過萬。我浮誇, 感覺真係幾良好
misslo
|
cbeyond 發表於 18-2-18 18:30
髮型師都好認真, 最平 ...

元朗?介紹嚟睇下⋯我元朗剪咁多間,仲未搵到間滿意
CYT1207
|
我都想知
blue02
|

can u PM me? how much is each cut? thanks
汽水餅
|

邊間呀?髮型師“名”?分享下
月巴媽
|

可以講我知邊間嗎?
cbeyond
|
misslo 發表於 18-2-18 18:38

Fancy hair 髮型師Kim
是是但但
|
smh 發表於 18-2-18 13:49
謝謝jm們(emoji)

我喺紅磡剪,唔錯,二百零亦唔貴。
hennyyoyo
|
cbeyond 發表於 18-2-18 19:00
Fancy hair 髮型師Kim

佢肥肥地,眼大大的?
hennyyoyo
|
misslo 發表於 18-2-18 18:38

有無剪過partio?
JT123
|
是是但但 發表於 18-2-18 19:06

在紅磡邊度呀?可否介紹?Tks!
ivycowcow
|
是是但但 發表於 18-2-18 19:06

可以pm嗎?
c.vieri
|
真係好難搵岩心水嘅師傅

原本長到過背,想剪短晒,攞埋張相比個師傅睇,剪完唔長唔短返到屋企比我老公問個髮型想點,之後再搵去剪短d,唔知係個師傅驚太短定點,剪來剪去都係唔長唔短咁。

最後換另一個師傅幫我剪先岩心水。
是是但但
|
JT123 發表於 18-2-18 19:12
在紅磡邊度呀?可否介紹?Tks!

在紅磡百寶坊, attitude, 搵Vanky。
maggiejane
|
中環Hair corner Jacky Ma, 同佢地樓上同一大廈4樓Ben Lee.
貴,但真係專剪女仔短髮,又型又靚。