自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

開心吸收勳章

又唔會無貨,只係慢.....

大宅

回覆樓主:

我儍仔呀!
我第一次買就中伏,
我事前唔知呢間嘢咁,
貨到,已 sent email多次及多日,
電話一係唔通,一係冇人聽!
我只買一件貨,
我唔會特登浪費時間上去攞,
百呢蚊當買個教訓!

男爵府

開心吸收勳章

ccsweetbaby 發表於 18-5-24 08:55
我儍仔呀!
我第一次買就中伏,
我事前唔知呢間嘢咁,
你SEND EMAIL講順豐到付,邊間順豐咁就OK,EMAIL係要等幾日先覆,快則一兩日,慢則一個星期

珍珠宮

honeykerry 發表於 18-5-24 10:59
你SEND EMAIL講順豐到付,邊間順豐咁就OK,EMAIL係要等幾日先覆,快則一兩日,慢則一個星期 ...

咁都仲繼續幫襯?佢有咩過人之處?

大宅

honeykerry 發表於 18-5-24 10:59
你SEND EMAIL講順豐到付,邊間順豐咁就OK,EMAIL係要等幾日先覆,快則一兩日,慢則一個星期 ...

我email去[email protected]度叫佢地寄順豐都無人理,我已等了差不多2個月都仲係唔寄出,喺訂貨post度留言都唔理呀~請問你send去邊個email度㗎?

男爵府

開心吸收勳章

autumnfly 發表於 18-5-24 14:28
我email去[email protected]度叫佢地寄順豐都無人理,我已等了差不多2個月都仲係唔寄出,喺訂 ...
我都係SEND呢個

男爵府

開心吸收勳章

Moti 發表於 18-5-24 11:01
咁都仲繼續幫襯?佢有咩過人之處?
平..真係平

大宅

回覆樓主:

我一直好客氣 sent去講順豐到付,
足足十幾日都冇反應,
電話又冇人聽,
谷鬼氣琴日 sent email鬧佢地,
終於今日回覆我!
唉!怪自己之前冇做資料搜集!
就算佢以後幾平幾有用,
我唔會再幫襯!

複式洋房

honeykerry 發表於 18-5-24 16:42
平..真係平

有時真係想自己訂,唔使等咁耐,但又唔知可以在邊到訂,有冇人知

子爵府

貨期o黎講,佢真係要等好耐, 電話又唔通,下下要email, 但要幾日先覆你

我之前訂左支某牌子"滋潤系列"o既沐浴露, 點之收貨變左daily系列, 完全唔係幅圖o個支
佢話供應商發左另一系列過o黎,但成份一樣的,
我話係咪應該發貨俾我前要講聲唔係原本訂o個隻呀, 擺明2個系列o黎, 我本身皮膚勁乾先要買"滋濯"o個條line o者, 佢照寄o黎即係硬食

不過佢話可以退貨連運費, 我先算數, 但唔會再有下次

大宅

呢間野堅唔掂,我之前買左蚊帶寄少條俾我,email問佢点處理唔覆,算
訂兩包朱古力佢地話明有齊五隻味,結果打開睇得兩隻,仲要我一向都唔會去拎係寄順豐,結果1月廿幾號email通知到貨時話就過年唔寄件谷住要去觀塘攞,又多人,㩒左飛都等左成個鐘,因為過左no.要重頭頭排過,朋友試過遲幾個冇情講,都算
訂左兩件Fila衛衣諗住同老公情侶裝,佢話明齊碼,結果cfm list得老公有,我冇,因為原來跟本唔齊碼,冇S, 又唔通知聲,唔俾我要M碼咩!
1月頭訂左部曬相神器,話明1星期到港,二月頭攞朱古力問佢地,答覆係隻船未到冇辦法...嘩!同一星期差咁遠,結果前日先覆到左,今日去攞又係等好耐好耐......
我真係頂唔順,喺度真心奉勸各位唔好再幫襯佢地,終有一次令自己好激氣

大宅

呢間野極差!買過一次等左足足3個月至到香港(本身話1個月有)!send email無人覆架! 以後絕不再買!

伯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

呢間野幾平都無用

大宅

幫朋友拎過一次野,等左粒幾鐘,痴線,
真係垃圾黎

首頁

尾頁

跳至