更新 :超肉酸既慶祝生日方法

cloudyjess
|
大埔陳太 發表於 18-2-23 23:13
可能果班cheap友都有上bk 出來自首啦

咁多個bb我唔信無lo!!!!實有啦!
狐朦
|

cheap到爆。
狐朦
|
KKKKit 發表於 18-2-23 20:45
回覆 macdullbaby 的帖子

個經理再俾佢地班人嘈完一輪....怕左佢地送左2個蛋糕俾佢地拎走 ...

乞衣
粒粒芝士
|
唔知幾時上報,我以前識過有家長真係咁,係聽返佢地點認叻又食又拎,攞着數,面皮真係成尺厚,自問過唔到自己個關
saries
|
咁樣去R兩個蛋糕返嚟真係好肉酸
日本成
|
人地可能諗住將呢兩個用盡check方法拎返來嘅蛋糕放上fb”唔洗錢嘅蛋糕,好好味呀”
chunlim
|
KKKKit 發表於 18-2-23 20:25
話說今日放假諗住成家人去食個LUNCH BUFFET...(可以洗少次碗喇)

點知俾我見到一班怪獸家長...見佢 ...

真係cheap到爆
boboblublu
|
話說今日放假諗住成家人去食個LUNCH BUFFET...(可以洗少次碗喇)

同賊冇分別
jojodic
|
KKKKit 發表於 18-2-23 21:07
回覆 kit2004 的帖子

個經理再俾佢地班人嘈完一輪....怕左佢地送左2個蛋糕俾佢地拎走 ...

向來buffet 都唔能夠拎走食物,呢點已係理由啦,點解個經理會縱容呢d行為架
fanfan2606
|
哇!真係大開眼界
簡單小小姐
|
成班無賴
Macaron___
|
人無恥便無敵 好想推到有記者報導呢個post或者佢地自己睇返呢個post!
snoopybabe
|
真係垃圾家長
patpatchan1986
|
呢啲唔係怪獸家長,係垃圾家長,直頭影衰曬天下間所有嘅家長
vivian520
|
希望佢地今晚集體肚瀉
SaBB
|

如果呢個男人係我c6,我真係
starrymama
|
一朵雲
|
為左拎著數真係好恐怖
講真bb又唔食得蛋糕連生日係咩都未必知,仲好意思擺個b上檯
Ytteb
|

|
aliensss2008 發表於 18-2-23 22:28
其實都最唔好係呢種買你怕行為
助長歪風
委屈員工

我覺得呢類人會因為今次得逞而沾沾自喜, 蛋糕照攞走但投訴照舊, 因為佢哋覺得自己係啱,之後一定會投訴個waiter太唔識做浪費佢哋時間爭辯同破壞佢哋興緻囉