台中,清境,日月潭之旅分享

Yeungtay
|
missmavis 發表於 18-3-6 22:42
無去到合歡山呀!
啲相好靚呀! 謝謝分享。

樓主,可否分為租車資料及價錢,你們當時是租多少人車?因今次行程我們大少有7人,我想知是否一架車也可(emoji)
inPink
|
否給我包車司機資料, 另請問有無民宿資料? many thanks! :)
怪獸BB
|
可否pm司機資料及行程?謝謝!
怪獸BB
|
可否pm司機資料及行程?謝謝!
kmkmball
|
missmavis 發表於 18-2-23 23:08
今年的農曆新年假期,帶子女與家人,3代同堂,一行14人,到台中自由行,6日5夜的旅程,氣溫和暖而且天晴, ...

請問住哪間民宿?
kmkmball
|
請問住邊間民宿?同去邊個果園摘生果?
吳董
|
今年的農曆新年假期,帶子女與家人,3代同堂,一行14人,到台中自由行,6日5夜的旅程,氣溫和暖而且天晴, ...

多謝分享
麻煩你可以pm親子民宿及包車資料嘛?
我黎緊會一行11人有老有嫩去呀?
唔該晒!
親親小乖乖
|

|
kmkmball 發表於 18-6-14 23:16
請問住邊間民宿?同去邊個果園摘生果?

想知 x 2
currypru
|
回覆 missmavis 的帖子

謝謝分享! 可否pm民宿& book 車資料給我?
yy13
|

想要包車宋先生資料
Thx
bonnie991
|
多謝分享! 想要包車資料
myangle86
|

謝分享,可否pm民宿& book 車資料,
natnatbaby
|
你好,農曆新年景點多人嗎?你們是初幾出發?謝謝!
pomanlife
|

可以pm 包車司機嗎?
pistos2001
|

可唔可以分享台中司機(emoji)(emoji)
mytigger
|
請提供包車資料
pistos2001
|
想問下司機會否幫忙拍照嫁?
asharon
|

可以pm包車資料嗎?謝謝!
貪靚麥芽糖
|

多謝分享!可否PM司機及民宿資料?TIA!