網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

未在I Herb買過,不太認識上面的牌子,請大家推薦鈣片同魚肝油給六十几歲老人家食,謝謝

水晶宮

fanny918 發表於 18-2-25 11:16
未在I Herb買過,不太認識上面的牌子,請大家推薦鈣片同魚肝油給六十几歲老人家食,謝謝
...

食緊swisse calcium + vit d, iherb平過hk, 呢隻幾好.
之前食過 21th century, 有magnesium, 食完有肚瀉

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

我都係買swisse,魚油就改食krill oil

大宅

DonnieBB 發表於 18-2-26 14:48
食緊swisse calcium + vit d, iherb平過hk, 呢隻幾好.
之前食過 21th century, 有magnesium, 食完有肚瀉
...

都有睇過21th century, 見佢幾平

水晶宮

fanny918 發表於 18-2-26 20:57
都有睇過21th century, 見佢幾平

Swisse 係 calcium citrate , 之前睇過話呢隻鈣係好d
但 21th century 係 calcium carbonate, 我食咗肚痾得嚟有好多屁屁 屋企仲有貨都唔敢再食...

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=20875705

首頁

尾頁

跳至