元朗2018年3月媽媽會-揮手區

yeecat93
|
大家好, 搵左好耐都唔見有元朗3月GROUP, 開個睇下有冇同路人~如果已有GROUP, 請加我吧~謝謝~
預產期3月21日(第2胎) - 屯門醫院

JanetYuenyiping
|
(emoji)(emoji)4月1預產都係屯門醫院
Guppy_fish
|
yeecat93 發表於 18-2-27 16:34
大家好, 搵左好耐都唔見有元朗3月GROUP, 開個睇下有冇同路人~如果已有GROUP, 請加我吧~謝謝~
預產期3月21 ...

hi! 同你同一天預產期,但我去廣華生,你現在心情點?我好緊張,第一胎
Eva0817
|
預產期3月21 ...

我預產期係3月30啊!都係屯門醫院生的!第一胎好緊張啊(emoji)‍♀️
caragorda
|
Hi 我都係3月元朗媽媽,如有whatsapp group請加我,謝謝!
大隻小雲
|
預產期3月21 ...

可以加埋我嗎?
carie1207
|
Hi我都係元朗媽媽,預產期3月26。有group add埋我吖~ (emoji)
Shansanb
|
我都係3月!有group的話可加埋我嗎?
vvvkkkwong
|
如有加埋我呀,元朗人
Oiyanma
|
我bb 3月6出世 元朗b ,如有加我啦
wing09130913
|
加埋我。我326開刀的。也是元朗人
Yen96
|
可加埋我嗎?
ck1111
|
預產期3月21 ...

我都係3月元朗媽媽(第二胎),有Group請加我!thanks
lekker_yin
|
Hi我都係元朗媽媽,BB 3月26出世了。有group add埋我吖~
aikooo
|
我bb 3月15日出世,我都係住元朗,係咪有group?可吾可以加我?
mrstamtaitai
|
Hello, 是否有WhatsApp go?我係306媽媽,TMH
loyee88
|
預產期3月21 ...

我係301元朗媽媽
josephinetang
|
可以加我嗎?我也是住元朗
lingpig1028
|
有無WhatsApp group 我bb0303
caragorda
|
已有元朗2018年3月媽媽group, 如想加入請PM我(emoji)