網購天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

想淘迷你洗衣機、newborn搖床同嬰兒車
有推介嗎?

侯爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

幫推

子爵府

之前都想淘洗衣機, 但又要諗點加水, 又要諗點去水...
如果加條喉要長期放係浴室, 但又無咁多位置

象牙宮

Dcircleg 發表於 18-3-1 03:19
有推介嗎?

迷你洗衣機 /單人/學生/ 宿舍 洗衣机
200-900 元。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

別墅

有推介嗎?

我有newborn搖床,8~9成新,bb跟大人訓,牌字bibilove
便攜折疊搖床~$350
尺寸:93*56*66cm
折疊尺寸:59*17*54cm
重量:7.09kg
,送蚊網

大宅

回覆樓主

我都有興趣買迷你洗衣機,但電壓唔同要不要大d變壓?

子爵府

Guppy_fish 發表於 18-3-3 22:42
我都有興趣買迷你洗衣機,但電壓唔同要不要大d變壓?

大陸&香港電壓一樣都係220V的,
唔駛變壓器

不過插頭唔同樣,用轉插/換咗個插頭就得

大宅

GalGuy 發表於 18-3-4 00:05
大陸&香港電壓一樣都係220V的,
唔駛變壓器

哈哈 我記錯!台灣先唔同

子爵府

BK Milk勳章

puppydon 發表於 18-3-2 14:47
如果加條喉要長期放係浴室, 但又無咁多位置 ...

同你諗法一樣,之前我都諗住買,但係太麻煩,最後放棄。

大宅

回覆樓主

【我剁手都要买的宝贝(AUX/奥克斯 XPB30-99H儿童单桶家用大容量半全自动小型迷你洗衣机),快来和我一起瓜分红I包】http://m.tb.cn/h.WF3ICBk 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥Q0eV0LJMrbu¥后打开(emoji)手淘(emoji)

半自動,用花灑加水.. 去水放條喉去浴缸度

伯爵府

回覆樓主:

洗衣機留意有冇脫水功能

男爵府

有推介嗎?

買左bb車429元,可摺,可上飛機
【我剁手都要买的宝贝(VOVO便携婴儿推车可坐躺超轻便折叠简易小伞车宝宝迷你儿童手推车),快来和我一起瓜分红I包】http://m.tb.cn/h.WFLtHHJ 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥fVEl0pSL0ih¥后打开(emoji)手淘(emoji)

象牙宮

puppydon 發表於 18-3-2 14:47
如果加條喉要長期放係浴室, 但又無咁多位置 ...

洗衣柜須有以下:
1. 入水喉。
2. 去水位。
3. 電源。
4. 洗衣机移動架。 (假如洗衣机下的地磚, 也想拖地。) 干淨D。

搜洗衣机配件.... 怎加長水菅, 怎移動。
好多東西學。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

想利用洗衣机上面空位。

理性討論交流者。

大宅

回覆樓主:

如果吾介意貴,我淘左部掛牆既迷你洗衣機,覺得好好用又慳位,不過部機要差不多三千蚊人仔!
個牌子名係大宇
我覺得好用,又靜

男爵府

回覆 Dcircleg 的帖子

單桶唔好用,又要放水又要加水,仲麻煩過手洗,我都淘左部全自動迷你洗衣機洗BB衣物,好好用!如屋企有位就全自動啦,包你唔後悔

別墅

TelGirl 發表於 18-3-18 21:30

單桶唔好用,又要放水又要加水,仲麻煩過手洗,我都淘左部全自動迷你洗衣機洗BB衣物 ...

可分享link嗎?

男爵府

我買的已下架,你上淘寶搜全自動迷你洗衣機,會有好多,可慢慢揀

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 BK Milk勳章

床就最好不要淘, 有jm話有床蚤。 其他都ok.
如果bb車 seebaby 不錯, 香港都有得買。

大宅

回覆樓主

我淘左全自動迷你洗衣機
用左2個幾月 好好用
用黎洗bb衫 包被 好乾淨
仲有40/60/90度熱水洗

首頁

尾頁

跳至