網購天地

跳至

首頁
12345...17

尾頁

公爵府

見到貓超蒙牛牛奶,一箱都包郵香港,一箱 16盒 250ml

【我剁手都要买的宝贝(蒙牛纯牛奶PURE MILK 250ml*16盒好牛奶自然纯新老包装随机发货),快来和我一起瓜分红I包】http://m.tb.cn/h.Wu6sJuM 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥1uyR0oQznYC¥后打开(emoji)手淘(emoji)[来自超级会员的分享]

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

飲開特倫蘇... 阿女飲到上引, 成日叫買.....佢都有免運....

http://chaoshi.detail.tmall.com/ ... amp;id=534465655558

Stay Hungry , stay foolish !!

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

請問係咪送到香港自己屋企?有冇附加費?

翡翠宮

sorsor1129 發表於 18-3-3 07:17

送住宅,無附加費。

公爵府

hinhin_ma 發表於 18-3-3 03:10
飲開特倫蘇... 阿女飲到上引, 成日叫買.....佢都有免運....

http://chaoshi.detail.tmall.com/it ...

我如果上深圳,會喺福田間百佳買一箱呢款蒙牛落黎,百佳 38 個幾一箱,依家見到貓超免郵又平左 ,又慳返唔洗深圳攞落黎 ~

我要買全脂,因為可以整埋酸奶,之前淘寶買過酸奶機同粉,香港超市保利奶貴 D,同埋落 1L會多得濟,落呢隻奶 3包啱啱好

公爵府

sorsor1129 發表於 18-3-3 07:17

啱就襯手,見到佢有限時,又有減 5蚊,我本身有張貓超 120 減 15 ,都唔知幾時攞 ,所以砌夠數減左 20蚊 ,10kg 貨我元朗自取只收 1蚊運費

男爵府

MiuMiuLi 發表於 18-3-3 12:55
啱就襯手,見到佢有限時,又有減 5蚊,我本身有張貓超 120 減 15 ,都唔知幾時攞 ,所以砌夠數 ...

運費係點計㗎?

男爵府

lyh80115 發表於 18-3-3 08:41
送住宅,無附加費。

我拍左68.9,個客服咁樣覆我,即係品包郵到香港?

亲,香港地区全场实付金额(不包含购物券、集分宝等)满249元宅配包邮,满199元自提包邮,限重10KG!如重量超出10KG,将不享受活动,按照正常运费逻辑计费~计费标准请您参考:http://tb.cn/rpCfpv

翡翠宮

sorsor1129 發表於 18-3-3 20:58
我拍左68.9,個客服咁樣覆我,即係品包郵到香港?

亲,香港地区全场实付金额(不包含购物券、集分宝等) ...

貓超另外有好多商品單件包郵送香港,所以搭其他貨都包郵,唔洗凑夠百幾二百,總之一切以結算頁顯示嘅運費為準。

例如樓主介紹嘅蒙牛,付30.1已經可以送到住宅。仲有好多貨都係咁,我覺得貓超真係蝕住做搶客。

公爵府

sorsor1129 發表於 18-3-3 20:47
運費係點計㗎?
老老實實 , 其實我都唔知佢點計 , 要禁 "結算" , 揀左地址之後睇佢寫幾多運費先知 , 但係有 JM 講過 , 只要先揀一件包郵貨 , 就算加其他重貨運費都唔會加好多 , 所以之前好多 JM 買貓超係拍一件包郵貨 , 再買米 / 洗衣液呢 D 重野

翡翠宮

MiuMiuLi 發表於 18-3-3 21:10
老老實實 , 其實我都唔知佢點計 , 要禁 "結算" , 揀左地址之後睇佢寫幾多運費先知 , 但係有 JM ...

但可惜大米已經cut晒唔送香港lu……

公爵府

lyh80115 發表於 18-3-3 21:12
但可惜大米已經cut晒唔送香港lu……
係囉 , 點解呢 , 我禁過黎睇 , 食油得 , 但禁幾款米都唔得

男爵府

lyh80115 發表於 18-3-3 21:05
貓超另外有好多商品單件包郵送香港,所以搭其他貨都包郵,唔洗凑夠百幾二百,總之一切以結算頁顯示嘅運費 ...

點樣睇到單件包郵到香港嘅貨品?
下面條link睇唔睇到係咪包郵到香港住宅?

【我剁手都要买的宝贝(蒙牛特仑苏纯牛奶250ml*16盒营养升级 专属牧场),快来和我一起瓜分红I包】http://m.tb.cn/h.Wu9rWl6 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥TfmW0oqaeq2¥后打开(emoji)手淘(emoji)[来自超级会员的分享]

公爵府

sorsor1129 發表於 18-3-3 21:39

我試過睇好多件貨,如果頁面有寫 “聚划算” ,禁 “結算” 睇係會包郵香港,但唔肯定係咪百分百所有 “聚划算” 都包郵香港

翡翠宮

sorsor1129 發表於 18-3-3 21:39

從標題、版面都睇唔出,只有放購物車結算睇最可靠,亦唔一定聚划算先包,例如下面1包螺霸王非聚划算都包郵……

【女王节 螺霸王正宗螺蛳粉280g广西特产粉丝米线方便面火鸡面】http://m.tb.cn/h.Wuk2huf 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥jeY20oqnxPH¥后打开(emoji)手淘(emoji)[来自超级会员的分享]

公爵府

lyh80115 發表於 18-3-3 22:35
從標題、版面都睇唔出,只有放購物車結算睇最可靠,亦唔一定聚划算先包,例如下面1包螺霸王非聚划算都包郵 ...

比我搵到樣 1蚊包郵香港 ,用黎做運費

【我剁手都要买的宝贝(涵兴记芥菜75G酱菜酸菜咸菜小菜下米饭白粥拌面调味),快来和我一起瓜分红I包】http://m.tb.cn/h.WuPOsVM 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥TuLF0oJNOLR¥后打开(emoji)手淘(emoji)[来自超级会员的分享]

翡翠宮

MiuMiuLi 發表於 18-3-4 01:08

【我剁手都要买的宝贝(涵兴记芥菜75G酱菜酸菜 ...

我啱啱都落單齋買1箱蒙牛

公爵府

lyh80115 發表於 18-3-4 09:39
我啱啱都落單齋買1箱蒙牛

個限時原來 “卓頭” 黎,過左都重有,不過好奇怪佢好多貨反而國內要郵費,香港就免郵 ,攪乜鬼會咁

翡翠宮

MiuMiuLi 發表於 18-3-4 09:55
個限時原來 “卓頭” 黎,過左都重有,不過好奇怪佢好多貨反而國內要郵費,香港就免郵 ,攪乜鬼 ...

明顯蝕住搶香港市場,寄香港成本高於寄内地,但内地要88先包郵,香港竟然1件都包……

珍珠宮

MiuMiuLi 發表於 18-3-4 01:08

【我剁手都要买的宝贝(涵兴记芥菜75G酱菜酸菜 ...

厲害,高手在民間!

首頁
12345...17

尾頁

跳至