網購天地

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

lotusykl 發表於 18-8-15 13:51
唔該 順便問問,天猫超市 而家是否已經取消 包郵香港?我幾個月前買過兩次都包郵香港,呢兩日試過想再買, ...
249人仔包郵係包10KG , 過左要補運費喎。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

MiuMiuLi 發表於 18-8-28 23:03
頭先再禁幾次黎試,有自取點揀,正常返~

有 D JM 戶口冇自取點問題發生過,我個戶口曾經冇左依家又有返 ...

自取點又無左啦, 可能真係要介貓超

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

翡翠宮

MiuMiuLi 發表於 18-9-5 13:26
多左貓超就多樣野諗下,以前好多係香港超市同藥房買,依家多左貓超可以夾價,又送埋上門唔洗搬,都吸引到 ...
在618曾經買過一包10公斤米, 現在下左架, 一次機會咋

翡翠宮

MiuMiuLi 發表於 18-9-5 19:15
我冇買過米,但係好耐之前見好多 JM 熱烈討論東北大米,紅極一時 ,但係隔冇耐貓超 D 米突然全 ...

哦, 有咁事, 只見貓超現在有賣的是小小包的米.

翡翠宮

rl2999 發表於 18-9-5 23:01
我想買卷裝廁紙,你地有無買開邊款?

星期日買果d今日收哂貨,我買左24 包心相印抽紙(公司用)+18盒心相 ...

清風金裝, 我買左一次, 而家又下左架 唯有買唯達啦.

翡翠宮

rl2999 發表於 18-9-5 23:18
香港廁紙太貴了

其實價錢差不多, 勝在送到上門, 唔使自己托餐死.

翡翠宮

olkan 發表於 18-9-5 23:52
我都响天貓訂購咗好多廁紙,紙巾 。我買卷裝165克27卷,比香港的短身,同埋可能165克,所以細卷啲 ...

維達手拍紙好正架, 拍得住得寶.

首頁

尾頁

跳至