網購天地

跳至
[淘寶] 天貓超市  

首頁
12345...17

尾頁

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我買左喇!真係包郵送到上門!

公爵府

sorsor1129 發表於 18-3-6 19:03
我買左喇!真係包郵送到上門!

係包保鮮紙送上門 ,不過包郵完左想再買都冇,貓超買野原來係手快有手慢冇~

男爵府

happykk 發表於 18-3-5 20:46
今日買咗高潔絲 kitty 版m褲 M-L碼 2條x6包 ¥37.9。

香港$9.9 2條試用装只得s-m碼

Share link

子爵府

rl2999 發表於 18-3-7 10:47
Share link

http://zmnxbc.com/s/mfSra?tm=e03481

男爵府

回覆樓主

剛落左張單直送住宅,俾錢免運費但見留言都仲心驚驚,應該送貨唔會再收運費嘛???
希望順利送上門

公爵府

LazyBear 發表於 18-3-8 08:39
剛落左張單直送住宅,俾錢免運費但見留言都仲心驚驚,應該送貨唔會再收運費嘛???
希望順利送上門:laugh2 ...

貓超落單果陣寫既運費已經係全部既運費,就算送屋企都冇好似其他集運果 D 附加費,如果會屋企人收貨,記得提佢 “唔洗比任何費用”,因為有 JM 講有速遞員唔知佢有心定無意,會問人收附加費

重有貓超好鍾意一張單,但係分開幾件貨,我買左 2盒奶 2盒餅 1包餅,10kg 貨佢分左 4件 ,物流會睇到佢分開左幾多件~

伯爵府

MiuMiuLi 發表於 18-3-8 10:23
貓超落單果陣寫既運費已經係全部既運費,就算送屋企都冇好似其他集運果 D 附加費,如果會屋企人收貨,記得 ...

見到有券199減20,禁親落去都叫我稍後再試

公爵府

bbsau 發表於 18-3-8 11:37
見到有券199減20,禁親落去都叫我稍後再試

佢果 D 券太多花款,有時有減有時又冇,有 D 減得多不過又指定邊 D 貨,不過減得多果 D 我覺得有 D 係有小小搵苯,價錢可能係抬高左,好似果隻三只松鼠,好海鮮價

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

LazyBear 發表於 18-3-8 08:39
希望順利送上門:laugh2 ...

天貓超市同天貓官方直營...送住宅是唔收上門$$....要收就唔好收貨...
Stay Hungry , stay foolish !!

男爵府

MiuMiuLi 發表於 18-3-8 12:29
佢果 D 券太多花款,有時有減有時又冇,有 D 減得多不過又指定邊 D 貨,不過減得多果 D 我覺得有 D 係有小 ...

我就係買左3只松鼠半價

男爵府

畀面勳章

MiuMiuLi 發表於 18-3-3 12:55
啱就襯手,見到佢有限時,又有減 5蚊,我本身有張貓超 120 減 15 ,都唔知幾時攞 ,所以砌夠數 ...

跟你買咗呢幾樣食品,之前你推介的餅干新年前都想買但無買,依家搭咪箱奶免運費,奶買咗另一隻蒙牛特仑苏醇纤,仲促銷減了10元

琥珀宮

MiuMiuLi 發表於 18-3-2 16:29
見到貓超蒙牛牛奶,一箱都包郵香港,一箱 16盒 250ml

【我剁手都要买的宝贝(蒙牛纯牛奶PURE MILK 250ml*1 ...

一盒減5元

珍珠宮

MiuMiuLi 發表於 18-3-8 12:29
佢果 D 券太多花款,有時有減有時又冇,有 D 減得多不過又指定邊 D 貨,不過減得多果 D 我覺得有 D 係有小 ...

謝謝你早前分享的芥菜連結。我按了進去寶貝畫面,唔覺意按了一下,拿了一張三八節20元紅包,後來在天貓店鋪購物時證實是無門檻的,省了20元。

公爵府

kenyuen 發表於 18-3-10 02:08
跟你買咗呢幾樣食品,之前你推介的餅干新年前都想買但無買,依家搭咪箱奶免運費,奶買咗另一隻蒙牛特仑苏 ...

杏仁餅我已經第二次買,第一次係喺金主區用淘金幣換,如果唔鍾意硬餅,鍾意鬆脆應該啱食

公爵府

mandy952 發表於 18-3-10 08:58
一盒減5元

我都係啱啱買得切,收貨果日再睇已經冇左 ~

公爵府

平平常常 發表於 18-3-10 09:25
謝謝你早前分享的芥菜連結。我按了進去寶貝畫面,唔覺意按了一下,拿了一張三八節20元紅包,後來在天貓店 ...

之前貓超果張 15蚊券,我自己都唔知係幾時禁左出黎 ,因為佢成日送埋 D 無謂既乜券物券,所以有券送果陣我好多時都冇為意去睇佢係咩黎 ~

琥珀宮

MiuMiuLi 發表於 18-3-10 09:35
我都係啱啱買得切,收貨果日再睇已經冇左 ~

而家又有

禁止訪問

回覆樓主

翡翠宮

那些花兒 發表於 18-3-11 12:33
你地平時會買咩洗衣液?睇左威露士,撳來撳去都要幾十蚊運費

搭件包郵貨,例良品鋪子零食全線包郵,最平¥4.9,運費會平好多,雖然未至於零運費……

禁止訪問

首頁
12345...17

尾頁

跳至