變頻冷氣係米冇窗口機

piggip77
|
我上網好似搵唔到
3/4匹
Thx
頓頓豬
|
好似兩匹先有
BB教室
|
piggip77 發表於 18-3-4 02:09
我上網好似搵唔到
3/4匹
Thx

樂聲有
|
BB教室 發表於 18-3-4 04:45
樂聲有

好用嗎?
konnie88
|
同問. thz
piggip77
|
BB教室 發表於 18-3-4 04:45
樂聲有

知道幾$$ ma ?
大約
sochui
|
piggip77 發表於 18-3-4 10:07
知道幾$$ ma ?
大約

格x網去看看
Poyau
|
piggip77 發表於 18-3-4 10:07
知道幾$$ ma ?
大約

可去格價網比較吓
Janoc
|
幾個月前,我裝咗樂聲變頻冷暖窗口機, 連埋安裝要成萬, 先果排天氣凍, 非常好用, 部機又吾嘈, 我覺得係值得嘅!
piggip77
|
Janoc 發表於 18-3-4 12:27
幾個月前,我裝咗樂聲變頻冷暖窗口機, 連埋安裝要成萬, 先果排天氣凍, 非常好用, 部機又吾嘈, 我覺得 ...

幾多匹.. thx
Janoc
|
piggip77 發表於 18-3-4 13:17
幾多匹.. thx

兩匹,一級能源標籤!
|
幾個月前,我裝咗樂聲變頻冷暖窗口機, 連埋安裝要成萬, 先果排天氣凍, 非常好用, 部機又吾嘈, 我覺得 ...

部機幾錢?安裝咁貴係你屋企難裝所以要加錢?因為窗口機不是放上個窗口石屎台就得嗎?
0411BB
|

CW-HE180HA 嗎?我媽都裝咗,凍嗰排真係超正,暖笠笠
oran04
|
數月前睇過,比分體貴,要成萬
Janoc
|
[email protected] 發表於 18-3-4 19:22
部機幾錢?安裝咁貴係你屋企難裝所以要加錢?因為窗口機不是放上個窗口石屎台就得嗎?
...

部機八千幾, 我搵返信興負責安裝, 裝埋下邊去水盤, 機頂防噪音膠, 安裝費要千多元。
Janoc
|
0411BB 發表於 18-3-4 19:31
CW-HE180HA 嗎?我媽都裝咗,凍嗰排真係超正,暖笠笠

是的,就是這部!
|
Janoc 發表於 18-3-4 21:59
部機八千幾, 我搵返信興負責安裝, 裝埋下邊去水盤, 機頂防噪音膠, 安裝費要千多元。
...

咁你係咪全屋得一部變頻?仔女房會唔會整埋架?
Janoc
|
[email protected] 發表於 18-3-4 22:08

我淨係安裝變頻冷暖兩匹空調在客廳, 其他房仍然 用淨凍窗口機! 因為 如果在廳安裝分體冷暖空調 的工程很大, 所以選擇安裝樂聲 變頻冷暖 窗口機, 因為聽用家說其他 牌子的 冷暖窗口機因不是變頻,所以很嘈的!
Janoc
|
[email protected] 發表於 18-3-4 22:08

而且樂聲冷暖變頻窗口機, 淨係有兩匹機!
|
Janoc 發表於 18-3-5 13:32
我淨係安裝變頻冷暖兩匹空調在客廳, 其他房仍然 用淨凍窗口機! 因為 如果在廳安裝分體冷暖空調 的工程很 ...

咁我想問你會唔會晚上開暖,然後打開房門等暖風入房?因為早排真係好凍。