(後續更新)如果你買左個書包比阿仔,但佢怕人笑所以冇

LucaLuLu
|

後續更新:http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21210855

我做左人阿媽冇耐,但都後生過,知道呢個時期朋輩影響有幾大,所以為免浪費金錢,又為免自己小朋友難做,大家買野一係帶埋佢出去問下佢意見,一係上黎萬能bk問下收集下後生仔中意咩款

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ValerieBaBa
|
中三用 SPI 實俾同學笑
c.vieri
|
中三用SPI 比我都唔用
jpangel    發表於 18-3-5 15:46
jy0022
|
中三尤得佢自己揀啦。。。
日月水火    發表於 18-3-5 15:51
AGa1111
|
中三我以為買比小三
Thelittlepingu    發表於 18-3-5 15:57
Angelice-BeBe
|
中三...仲買SPI...
野菜果汁
|
spi而家後生唔興㗎啦
bobosweet
|
小學都唔用
森永牛乳
|
上網賣左去

同仔一齊去㨂過
kittypo    發表於 18-3-5 17:51
Honey
|
我有買我喜歡的書包比中一仔,但係買Grogery囉!

買SPI比中三好膠!
魚兒小寶貝
|
中三比佢自己買啦!

我喺呢位囝囝會上網放左佢再買過。
MM2H
|
就算小學都會同佢一齊商量一齊揀,始終用果個係佢,但會事先聲明質量一定為前題,唔會因為一句靚或朋友們都用緊而去買。
APIGMA    發表於 18-3-6 15:31
karenlyk    發表於 18-3-5 16:09
日月水火    發表於 18-3-5 16:02
chanxho
|
帶佢出去揀,幫佢俾錢就得,到時都仲俾人笑就佢自己眼光唔好
kittypo    發表於 18-3-5 17:51
lingfu
|
中三SPI
齋係幻想都已經面露笑意
yui1625
|
中三用SPI!?!?
陰公....我好奇佢父母咩年紀
點解咁都買得落手................

中三...已經開始追求個人形象
想當年個個唔係用outdoor就nike/adidas呢D牌子
咩D奇怪D既大牛龜都俾人笑啦
買個SPI俾個中三既仔係咩玩法
YAC0601
|
小學仲有好多人用,中學真係
|
carrie_1102
|
SPI完全唔好用,我個仔小三都唔鍾意SPI,何況係中三?
kayen
|
LucaLuLu 發表於 18-3-5 13:49
我做左人阿媽冇耐,但都後生過,知道呢個時期朋輩影響有幾大,所以為免浪費金錢,又為免自己小朋友難做,大 ...

中三唔用啦!魚死 令願比亞媽鬧
jojo1234
|
我仔鍾意gregory 同supreme, gregory 我買比佢,supreme 佢利是錢買