請問自由行去珠海橫琴長隆海洋王國玩,點樣玩可以平靚正?

Grateful.N
|

請問 自由行 去玩 珠海橫琴長隆海洋王國,點樣玩可以平靚正?
kimchi_baby
|
Grateful.N 發表於 18-3-5 16:26
請問 自由行 去玩 珠海橫琴長隆海洋王國,點樣玩可以平靚正?

我之前淘寶訂,應該係最平!
Grateful.N
|
kimchi_baby 發表於 18-3-5 23:56
謝謝你的回覆!
Fishma007
|

coldmilktea
|
"明星"都幾抵
占妹
|

有沒有link參考
maymaysheep
|
朋友一家老嫩剛去完,話中晒伏,唔好玩,連10歲小朋友話完全唔好玩,請再三考慮
Rainye
|

我都想知
Grateful.N
|
maymaysheep 發表於 18-3-8 10:30
朋友一家老嫩剛去完,話中晒伏,唔好玩,連10歲小朋友話完全唔好玩,請再三考慮
...
謝謝你的回覆
Grateful.N
|
謝謝你的回覆!
Grateful.N
|
coldmilktea 發表於 18-3-8 10:16
"明星"都幾抵
謝謝你的回覆!
ggsbb
|

唔住在園區酒店會唔會平d?珠海長隆果度酒店唔平...

交通最平就坐直通巴由香港直接去到園區...我上次唔好彩在虎門塞車,差不多用左4個鐘先上到去....

我去過兩次都係Ctrip買,但唔知算唔算係最平

Grateful.N
|
ggsbb 發表於 18-3-8 11:52

交通最平就坐直通巴由香港直接去到園區...我上次唔好 ...
謝謝你的回覆!
kenzonat
|

永東有套票,包埋直通巴士去到珠海長隆。剛見到一個雙人套票2690,包直通巴,企鵝酒店一晚,雙人早餐,馬戲門票兩張及兩天海洋王國。我覺得好似幾好,所以考慮中。
口水包包
|
有個app叫美團
如果你有大陸支付寶超平
c.vieri
|
去過二、三次,我覺得玩三日二夜就無咁趕。

初初出時係官網有套票買就最抵,¥2xxx 包2個大人早餐、房、海洋王國、樂園同馬戲。

第二年再去已經乜都貴成倍有多,之後就無再去。
nanananana
|
ggsbb 發表於 18-3-8 11:52

交通最平就坐直通巴由香港直接去到園區...我上次唔好 ...

虎門大橋日日塞車!
rebeccalin
|

【我在飞猪 发现了一条旅行好线路, 我们一起去啊!】http://m.tb.cn/h.WFZnMVt 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥b0UN0LQ744g¥后打开(emoji)手淘(emoji)[来自超级会员的分享]

舊年聖誕節去左,係淘寶這家店買三日兩夜套票好抵。帶小朋友去玩好開心,不過馬戲睇唔睇都冇所謂,冇廣州長隆精彩
happylife1210
|
我早2年跟團去過,樂園得3個鐘玩,好趕好多嘢都冇睇,夜晚睇馬戲表演,超值,睇左差唔多2個鐘!
所以成日心思思想再去多次!復活節唔係大陸假期可以考慮一下!
dv2bb
|
請問果度有乜推介一定要去玩或睇架?