自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

別墅

2018復活節勳章

回覆樓主

加油

子爵府

回覆樓主

祝福你
希望你地一家四口健康快樂

男爵府

你好勁呀,想像要照顧3個年幼既真係唔容易,支持你!

伯爵府

回覆樓主:

睇你回覆感到你現在生活開心
鄧你開心

男爵府

sasatt 發表於 18-3-7 11:54
睇你回覆感到你現在生活開心
鄧你開心

點困難都要撐過,過幾年後回想只係一件笑事,從中得而成長,咁先係人生!
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

紀錄:
大仔出世7磅半  大女出世6.9磅
二女出世6.7磅  三女出世6.1磅

男爵府

4ponymum 發表於 18-3-7 11:40
你好勁呀,想像要照顧3個年幼既真係唔容易,支持你!

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

紀錄:

大宅

丫飛 發表於 18-3-6 09:42
文章好長,只望有心人睇完,支持單親寶媽寶爸,支持低收入家庭要活得更好更有意義

我應該係2007年加入BK, ...

自從見你生完細囡後,好耐唔見你

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主

Hi丫飛,當年好似睇過你個blog,最記得你打過句無自由失自由咁上下嘅野
我當年都係17歲嘅單親媽,而家仲係得1個,你生4個真係

子爵府

2024年龍年勳章 睛靈勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主

睇到呢條帖,以前Bk和諧溫馨仲有互相支持嘅感覺返晒黎,可惜依家呢度太多判官,以前好多舊人依家都冇再出現囉。希望各位姊妹繼續幸福美滿。

侯爵府

丫飛 發表於 18-3-6 12:10
當年因雙方母親互相挑撥,自已年紀細又唔識得良好溝通唔識分析,冇計
生大仔個年,老公係大陸撞車失憶,6 ...

6年後先恢複記憶,人生如夢!真係好夢下。不過恭喜你, 挨過不只見到天睛更見到彩虹了,鄧你高興
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

子爵府

文章好長,只望有心人睇完,支持單親寶媽寶爸,支持低收入家庭要活得更好更有意義

男爵府

OJ=A 發表於 18-3-7 21:51
自從見你生完細囡後,好耐唔見你

係呀,覺得同以前唔同,咪少上咗
依家湊到有經驗,要搵嘅資訊少咗

紀錄:

男爵府

p_o_m_a_n 發表於 18-3-7 22:37
Hi丫飛,當年好似睇過你個blog,最記得你打過句無自由失自由咁上下嘅野
我當年都係17歲嘅單親媽, ...

年少無知,相比起,依家先真係無自由失自由

紀錄:

男爵府

ansonapril95 發表於 18-3-7 22:57
睇到呢條帖,以前Bk和諧溫馨仲有互相支持嘅感覺返晒黎,可惜依家呢度太多判官,以前好多舊人依家都冇再出現 ...

係,隨住時代變遷,好多人都成為指責一班人,唔同以前,有事真係會傾訴解決

紀錄:

大宅

回覆樓主

水晶宮

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

丫飛

你應該唔記得我, 當年發生好多事, 但愛莫能助

恭喜你有 4 位寶貝, 有愛錫你既老公, 幸福永伴你
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

男爵府

miriam 發表於 18-3-8 00:16
丫飛

你應該唔記得我, 當年發生好多事, 但愛莫能助

單憑睇bk名,我都唔記得幾多個
點都好,過左去大家都仍然為生活而努力已經好好
依家掉返轉,自己幫得幾多得幾多,
經歷過發現,資訊上的幫助都好重要

紀錄:

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至