自由講場

跳至

首頁
56789...21

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

祝福你地一家幸福快樂

禁止訪問

男爵府

lalalumlum 發表於 18-3-6 11:47
可能人地發咗達呢!
又或者攪點其他人先可以一齊呢!
重點係,樓主好念舊,唔忘本。

我真係好念舊,所以屋企好多垃圾
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

紀錄:
大仔出世7磅半  大女出世6.9磅
二女出世6.7磅  三女出世6.1磅

男爵府

大肉兒 發表於 18-3-6 11:56
e ga 同大仔爸爸在ㄧ起???

sorry. 即4个小孩不同爸爸???

緊係唔係啦 冇複雜到咁

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

紀錄:

公爵府

丫飛 發表於 18-3-6 12:06
當時唔指BK,個時仲有Yahoo blog,跟住個位女士我地有攪過一次聚會,有電話仲不停send msg
...

我果時都有yahoo blog,我早幾日先諗起好似好耐冇見到你出現,我都係07媽媽,所以果幾年日日上bk,見到你幸福安穩都鄧你開心
出世:3.52KG
1個月:5KG
2個月:6.06KG
3個月:7.28KG
4個月:7.69KG
6個月:8.7KG

男爵府

千千萬萬 發表於 18-3-6 12:05
應該第二個女有其他故事,第三個女同返大仔爸爸一齊之後生,第四個係意外。
...

紀錄:

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

丫飛 發表於 18-3-6 12:11
當年因雙方母親互相挑撥,自已年紀細又唔識得良好溝通唔識分析,冇計
生大仔個年,老公係大陸撞車失憶,6 ...
失憶左6年

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

cinda72. 發表於 18-3-6 12:12
唔好怪,比著係我個女,17歲搞大左個肚,我都會失控,所以雙方家長處理出問題,佢地都有自己壓力
...
係, 難以想像。
性教育要早灌輸, 早生早舒服係自我安慰說話, 小朋友喺適當時候黎會幸福安穏好多。

你若盛開, 蝴蝶便來!

大宅

丫飛 發表於 18-3-6 12:11
當年因雙方母親互相挑撥,自已年紀細又唔識得良好溝通唔識分析,冇計
生大仔個年,老公係大陸撞車失憶,6 ...

我希望你幸福,我都會free野比人同接受人地free 野,我自己覺得關係係平等,如果個個都買新bb野,反而浪費左。(我識人拿去掉

男爵府

cinda72. 發表於 18-3-6 12:12
唔好怪,比著係我個女,17歲搞大左個肚,我都會失控,所以雙方家長處理出問題,佢地都有自己壓力
...

冇咁簡單
我媽好中意我老公,但唔中意我奶奶
我奶奶貪錢,覺得我屋企冇錢比佢個仔同佢洗 所以我叔仔係軟飯呃蝦條達人
我同老公以因為溝通太少,但佢係有智慧十分上進嘅人

紀錄:

男爵府

shop_baby 發表於 18-3-6 12:14
我果時都有yahoo blog,我早幾日先諗起好似好耐冇見到你出現,我都係07媽媽,所以果幾年日日上bk,見到你幸 ...

係呀,如果唔係生左咁多,我諗都冇上BK好耐
上嚟又睇下有冇嘢好淘 平啲嘛

紀錄:

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

支持你,加油呀jm

男爵府

happygirl25 發表於 18-3-6 12:16
我希望你幸福,我都會free野比人同接受人地free 野,我自己覺得關係係平等,如果個個都買新bb野,反而浪費 ...

係丫,我個個都着舊衫大,BB大得太快,着個幾月又掉好心痛

紀錄:

禁止訪問

男爵府

littlecar 發表於 18-3-6 12:15
失憶左6年

係6年,亦多得有微信APP,加上我電話冇變,馬上聯絡到
一加好友個時,咁岩放假,望住個窗就出流眼淚

紀錄:

男爵府

cinda72. 發表於 18-3-6 12:22
唔上進點一個養4小1大
老公你的確揀啱架啦,經歷咁多,捱到過去,已經係好既證明
至於9 ...

唔緊要,又唔係同奶奶過人世

紀錄:

禁止訪問

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章

禁止訪問

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

丫飛 發表於 18-3-6 12:23
係6年,亦多得有微信APP,加上我電話冇變,馬上聯絡到
一加好友個時,咁岩放假,望住個窗就出流眼淚
...

你地再開始需要好大勇氣,真係一D都唔易,
不過過左去宜家幸福最重要

首頁
56789...21

尾頁