我曾經單親曾經係BK受到欺凌,好想多謝曾經幫助過我的人

甄太太
|
lalalumlum 發表於 18-3-6 11:47
可能人地發咗達呢!
又或者攪點其他人先可以一齊呢!
重點係,樓主好念舊,唔忘本。
守得云開見月明,苦盡甘來呀!!
大肉兒
|
壞蛋獎門人 發表於 18-3-6 10:14
你意思係咪曾經收過人地free既野,賣番出去比人發現?我都試過free完比人、人地賣番出去,我心態覺得我係想 ...

tiffany0620
|
丫飛 發表於 18-3-6 09:42
文章好長,只望有心人睇完,支持單親寶媽寶爸,支持低收入家庭要活得更好更有意義

我應該係2007年加入BK, ...

大個囡啦,自己做好d,無人可以睇少你,加油(emoji)(emoji)
大肉兒
|
e ga 同大仔爸爸在ㄧ起???

sorry. 即4个小孩不同爸爸???

要避免偏心呀
Ho_BB
|
超級特務
|
大肉兒 發表於 18-3-6 11:56
e ga 同大仔爸爸在ㄧ起???

sorry. 即4个小孩不同爸爸???
17歲生大仔
6年單親
之後同大仔爸爸一齊
再生多3個女
應該同一個爸爸
我最叻計數篤數數銀紙

丫飛
|
廷廷媽 發表於 18-3-6 11:14
人有3衰6旺, 人生會遇到逆景, 所以需要人幫忙係好正常, 希望大家唔好講d咁絕情既說話去傷害人, 你咒人同時 ...

千千萬萬
|
超級特務 發表於 18-3-6 11:37
可能係一個複雜既故事, 我暫時都唔係好明

應該第二個女有其他故事,第三個女同返大仔爸爸一齊之後生,第四個係意外。
丫飛
|
小詠 發表於 18-3-6 11:21
唔好理人地閒言, 做好自己就得啦, 我都受唔少BK 既會員氣, 也收到好多BK 會員祝福和關心問候, 是非既野只是 ...

當時唔指BK,個時仲有Yahoo blog,跟住個位女士我地有攪過一次聚會,有電話仲不停send msg
lam133
|
勁呀!羨慕你啊
丫飛
|
我愛Corina 發表於 18-3-6 11:20
得既,你仲後生

我已經紮左
大肉兒
|
超級特務 發表於 18-3-6 11:58
17歲生大仔
6年單親
之後同大仔爸爸一齊

丫飛
|
etfamily13 發表於 18-3-6 11:21
媽媽加油!你生左4個,屋企一定好熱鬧好開心。生小朋友真係一d都唔容易的。由陀B一刻開始周圍都有好多三姑 ...

大家加油!我一打四日日嘈到好似打仗咁
千千萬萬
|
超級特務 發表於 18-3-6 11:58
17歲生大仔
6年單親
之後同大仔爸爸一齊

二女六歲,係單親第四年生。其間有小插曲,應該唔係同一個爸爸。
cinda72.
|
甄太太 發表於 18-3-6 11:31
個老豆唔理兩母子幾年要賒要借要人幫?但係番埋一齊又生多三個好幸福?

太複雜我消化唔到

往事過去,唔好再計較啦
總之而家係盡責揹起成頭家就夠,前事係點,由佢過去
cinda72.
|
千千萬萬 發表於 18-3-6 12:08
二女六歲,係單親第四年生。其間有小插曲,應該唔係同一個爸爸。

呢d野,我地外人無需諗咁多
meow_day    發表於 18-3-6 16:32
丫飛
|
甄太太 發表於 18-3-6 11:31
個老豆唔理兩母子幾年要賒要借要人幫?但係番埋一齊又生多三個好幸福?

太複雜我消化唔到

當年因雙方母親互相挑撥,自已年紀細又唔識得良好溝通唔識分析,冇計
生大仔個年,老公係大陸撞車失憶,6年後先恢複記憶,人生如夢
meow_day    發表於 18-3-6 16:33
可樂魚    發表於 18-3-6 15:44
pig-mum
|
雨過天晴,好好真惜身边人。
丫飛
|
超級特務 發表於 18-3-6 11:37
可能係一個複雜既故事, 我暫時都唔係好明

當年因雙方母親互相挑撥,自已年紀細又唔識得良好溝通唔識分析,冇計
生大仔個年,老公係大陸撞車失憶,6年後先恢複記憶,人生如夢
丫飛
|
HaTsang 發表於 18-3-6 11:41
好羨慕你,我有個朋友生五個,佢两公婆仲想生,奈何太太身體已不容許

生5個我已經真心偑服…4個真係夠哂