親子旅遊

跳至

首頁
23456...8

尾頁

大宅

skylet 發表於 18-3-19 11:15
回覆 yatyat0701 的帖子

Book 左芭東的一間private villa,因為我地超過10人,有埋maid service 唔駛煩。 ...

請問有無推介呀? 我地4個family 去8大6小,想搵D 靚d 又大D 既villa, 最好有埋maid service 或有人煮野食,要4房,可否推介下,thx!

男爵府

cwongkl 發表於 18-5-13 22:11
回覆 chr 的帖子

http://www.daoduoduo.com/phuketHotel.php?hotelID=35

呢間早兩年住過pool access
小朋友食野免費(與大人同行)
每日有唔同節目玩
就算唔出去都好多節目
可以行去沙灘

大宅

skylet 發表於 18-3-19 11:15
回覆 yatyat0701 的帖子

Book 左芭東的一間private villa,因為我地超過10人,有埋maid service 唔駛煩。 ...

請問你book左邊間villa,我都想搵有maid service,謝謝

別墅

littlelollipop 發表於 18-3-21 00:03
另外3晚想book Novotel Phuket Karon Beach Resort & Spa,貪佢價錢唔貴又有私人泳池,不過好似好少commen ...

剛剛5月尾去完布吉住咗依間3晚,感覺非常好!酒店有2個泳池,其中一樓嗰個兒童泳池有長滑水梯,非常過癮!大泳池每日有小朋友的免費活動,有水上打泰拳,小丑撐船仔,踩滑水波等等,好適合一家大細玩!最抵係入Kids Club,俾300泰銖入會小朋友全日免費任點Kid’s Manu 全日喺酒店食同飲足一日,我個人覺得超值!最重要係,吾多人!

複式洋房

BomBraLa 發表於 18-5-26 18:49
剛剛5月尾去完布吉住咗依間3晚,感覺非常好!酒店有2個泳池,其中一樓嗰個兒童泳池有長滑水梯,非常過癮! ...

多謝分享,睇完好期待

大宅

villa 有大有小,我又唔知你地想住邊區,好難推介,可以呢度睇下有冇心水:http://www.awesomevillas.com/rentals/?gclid=CL_c297Do9YCFcUrvQodr4YI-Q

大宅

cwongkl 發表於 18-5-13 22:11
回覆 chr 的帖子

http://www.daoduoduo.com/phuketHotel.php?hotelID=35

請問在那裡訂此酒店會平啲?謝謝!

男爵府

BomBraLa 發表於 18-5-26 18:49
剛剛5月尾去完布吉住咗依間3晚,感覺非常好!酒店有2個泳池,其中一樓嗰個兒童泳池有長滑水梯,非常過癮! ...
我想8月去....
請問你坐邊間航空公司? 邊個機場落機?
THX

別墅

Jumama24 發表於 18-6-7 15:35
我想8月去....
請問你坐邊間航空公司? 邊個機場落機?
THX

我坐泰航 布吉機場落機

大宅

chr 發表於 18-4-14 09:10
唔係暑假出發,我5月去,難得見布吉post都黎揮下手先
一行9人,住Sunwing Kamala Resort,酒店話有7 ...

上年我去住過1晚,佢泳池多,但其實slide 係幾條,1條叫長dd,我都住pool access, 但覺得房間舊左d,so far 都可以既

大宅

cholewong29 發表於 18-3-20 20:23
我想住Grand West Sands Resort & Villas,有無人住過?

上年住過2晚,今年8月已再去全住呢間,但買完package先發現佢今年入個water 加晒價好貴,我覺得你未買就唔好住甘多日,或只去玩水上樂園算
住,我上年入去係好新完全冇問題,我住family room,有廳有房個款,1大床1張上下格床,間房好舒服好大,早餐都ok,不過坐駁車去餐廳都幾多人等
個water park 好玩,我仔玩得好開心

大宅

認識瑞士牛牛第一回

jsmanhim 發表於 18-6-8 22:35
上年我去住過1晚,佢泳池多,但其實slide 係幾條,1條叫長dd,我都住pool access, 但覺得房間舊左d,so far ...

我地的小朋友細(3-5歲),又幾個家庭,sunwing 好岩玩,酒店主力玩泳池和沙灘,住左5晚,都唔係好夠

大宅

chr 發表於 18-6-9 18:41
我地的小朋友細(3-5歲),又幾個家庭,sunwing 好岩玩,酒店主力玩泳池和沙灘,住左5晚,都唔係好夠
...

其實唔同玩法,個個water park 大dd會岩玩,我仔上年6歲佢岩夠高玩,加上佢鐘意玩刺激dd, 細既真係小野玩如果去water park

男爵府

回覆樓主

七月中會去5日

子爵府

報到 8月尾布吉4天遊

子爵府

報到 8月尾布吉4天遊

複式洋房

2個BB的媽媽 發表於 18-5-8 15:15
我一家四口八月尾去布吉五天, 酒店未訂, 太多選擇未決定到

我地一家三口(emoji)‍(emoji)‍(emoji)想八月底地丫,有酒店介紹,Ths

複式洋房

回覆樓主

我今個月30號去 有無地方好介紹呀?

伯爵府

回覆樓主:

伯爵府

回覆 cholewong29 的帖子

我都打算 book呢間住兩晚 玩水上樂園, 但宜家冇免费入場, 要額外買門卷

首頁
23456...8

尾頁

跳至