知唔知呢排邊度買王朝滴雞精最抵?

Himbodom
|
如題,見到有鋪頭賣原價420一盒,呢排有冇邊d地方做緊有折?thx
joicelie_e
|
Himbodom 發表於 18-3-7 00:50
如題,見到有鋪頭賣原價420一盒,呢排有冇邊d地方做緊有折?thx

3月8日今天下午3:00-?有得網上搶購3盒88折
acernok
|
follow
whatsapp 團購幾多錢?
ruby510
|
你去綠盈坊啦
本身買兩盒-$80同送$20 coupon
而家仲要買禮券有優惠!
例如$1600送$160!咁你再換滴雞精 勁抵☺️
wcpcelia    發表於 18-3-12 18:56
Poyau
|
ruby510 發表於 18-3-8 16:43
你去綠盈坊啦
而家仲要買禮券有優惠!

Thanks
lazybaby888
|
我有多幾盒 王朝滴雞精
有興趣聯絡我
平讓各位媽媽
xyzlearner
|
你去綠盈坊啦
而家仲要買禮券有優惠!

買禮卷最少要買$1600?
xyzlearner
|
acernok 發表於 18-3-8 10:11
follow
whatsapp 團購幾多錢?

8折度
ruby510
|
xyzlearner 發表於 18-3-10 00:09
買禮卷最少要買$1600?

唔係架 好似最少400定600都有40coupon
不過買兩盒滴雞精有得再減
咁兩盒都420x2
如果你keep 住飲就緊係一次買多啲抵啲
kingsonbaby
|
純分享
有媽媽團購價81折($340/1盒),呢個谷由王朝邀約開的,直接入錢給王朝,由王朝寄貨.

今日2018年7月3日開團,7月9日截團,大約隔三個月才有一次團購。錯過了,又要等了,有興趣訂的可以自己進👇谷訂購或了解。

https://chat.whatsapp.com/HED43sZCFMG1s4cLtNzNFH
cocolau97044198
|
回覆 Himbodom 的帖子

團購買就最抵,81折,急凍原味$340.
但幾個月先有機會開一次媽媽谷團購優惠. 10月22-28號會開第12團.想要谷link pm.
cocolau97044198
|
你去綠盈坊啦
而家仲要買禮券有優惠!

買2盒先-$80,即1盒減$40? 原味正價$420, 減$40即約9折? 好似都是唔夠團購81折抵.