大家香港寬頻續約多少錢?

lailaiangela
|
之前cut 了,今天看是118包電話,my tv super ,atv 電視!不過8月到期,再等下,昨天還是179元!
萬年船
|
舊客不如新客.各大電訉商如是.
kiko_mami
|
我都係8月完,佢地仲未打比我傾
lailaiangela
|
我直接上網看,我想78元包電話才續啊!現在就是78元!
Poyau
|
lailaiangela 發表於 18-3-7 15:23
之前cut 了,今天看是118包電話,my tv super ,atv 電視!不過8月到期,再等下,昨天還是179元! ...

$118包咁多 算抵
記得之前啲po唔止呢個價
cc1226
|
算抵,我5月到期,開我139 齋100m 咩都冇
Fion_Chan
|
之前cut 了,今天看是118包電話,my tv super ,atv 電視!不過8月到期,再等下,昨天還是179元! ...

我c6 剛續都係呢個,都係交完cut form 就畀呢個plan 。因為 tvb 都買咗好多韓劇版權,我煲劇的,有mytvsuper 對我都吸引。
SandyBabyChu
|
$139 , 200m mytvsuper atv
fandycheng
|

我5月尾到期,sell我200m 3yr+mytvsuper 3 yr+a tv 1yr,$139
依家用緊100m+mytvsuper,$128
公屋
我會再等下
oran04
|
其實點cut 打hotline定要去舖填?
smile11
|

118包電話
kcari
|
交左 cut from $98 100Mb 2年
oran04
|
我都談緊續約,樓主你呢個offer好像已是公居屋100M+電話的底價了
即是底價中的底價,有再平請報料.
或者問下有冇贈品
Susie1515
|
kcari 發表於 18-3-20 15:57
交左 cut from $98 100Mb 2年

想問下 包mytv super嗎?
馬拉雞
|

八月先到期使乜急
kcari
|
Susie1515 發表於 18-3-20 16:08
想問下 包mytv super嗎?

包,仲送1個月movie channel + 50 coupon +
kcari
|
lailaiangela 發表於 18-3-7 15:38
我直接上網看,我想78元包電話才續啊!現在就是78元!

有無 sales 電話
HL711
|
嘩, 你地D plan好平, 之前1月交cut from 了,明天21/3 到期, 今天佢offer169包電話,my tv super ,atv 電視, 50 coupon! 等到最後一日, 都無平,.....終於今日續了約...

jazzcode
|
如果佢開li個offer 俾我,我即續
jazzcode
|
fandycheng 發表於 18-3-8 21:39
我5月尾到期,sell我200m 3yr+mytvsuper 3 yr+a tv 1yr,$139
依家用緊100m+mytvsuper,$128
公屋

如果200MB $139 for 3 yr 都OK
因為快一倍