自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

之前cut 了,今天看是118包電話,my tv super ,atv 電視!不過8月到期,再等下,昨天還是179元!

侯爵府

舊客不如新客.各大電訉商如是.

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我都係8月完,佢地仲未打比我傾
感激遇上你~

大宅

我直接上網看,我想78元包電話才續啊!現在就是78元!

寶石宮

2023年兔年勳章

lailaiangela 發表於 18-3-7 15:23
之前cut 了,今天看是118包電話,my tv super ,atv 電視!不過8月到期,再等下,昨天還是179元! ...

$118包咁多 算抵
記得之前啲po唔止呢個價

男爵府

算抵,我5月到期,開我139 齋100m 咩都冇

侯爵府

之前cut 了,今天看是118包電話,my tv super ,atv 電視!不過8月到期,再等下,昨天還是179元! ...

我c6 剛續都係呢個,都係交完cut form 就畀呢個plan 。因為 tvb 都買咗好多韓劇版權,我煲劇的,有mytvsuper 對我都吸引。

大宅

回覆樓主:

$139 , 200m mytvsuper atv

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我5月尾到期,sell我200m 3yr+mytvsuper 3 yr+a tv 1yr,$139
依家用緊100m+mytvsuper,$128
公屋
我會再等下

侯爵府

親子王國15週年勳章

回覆樓主:

其實點cut 打hotline定要去舖填?

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 月餅勳章

118包電話

別墅

回覆樓主:

交左 cut from $98 100Mb 2年

侯爵府

親子王國15週年勳章

我都談緊續約,樓主你呢個offer好像已是公居屋100M+電話的底價了
即是底價中的底價,有再平請報料.
或者問下有冇贈品

大宅

kcari 發表於 18-3-20 15:57
交左 cut from $98 100Mb 2年

想問下 包mytv super嗎?

男爵府

八月先到期使乜急

別墅

Susie1515 發表於 18-3-20 16:08
想問下 包mytv super嗎?

包,仲送1個月movie channel + 50 coupon +

別墅

lailaiangela 發表於 18-3-7 15:38
我直接上網看,我想78元包電話才續啊!現在就是78元!

有無 sales 電話

禁止訪問

男爵府

如果佢開li個offer 俾我,我即續

男爵府

fandycheng 發表於 18-3-8 21:39
我5月尾到期,sell我200m 3yr+mytvsuper 3 yr+a tv 1yr,$139
依家用緊100m+mytvsuper,$128
公屋

如果200MB $139 for 3 yr 都OK
因為快一倍

首頁
12345...6

尾頁

跳至