自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

Fishbbmama 發表於 18-4-16 13:11
我諗住轉第二間, 你有咩心水?

3 寬頻就係平霸,但有jm話佢吾掂,怕簽左兩年有牌涯。所以依家多數上Netvigator,我見我屋苑做緊優惠free 6個月月費同免收安裝費。另加送吾知咩禮品。

大宅

lailaiangela 發表於 18-3-7 15:38
我直接上網看,我想78元包電話才續啊!現在就是78元!

請問是否每月78蚊包上網和電話?Thanks.

男爵府

holland_muihk 發表於 18-4-16 13:23
嘩,你地個個都咁平嘅……我次次續約都加價,依家係216得100m咋,原來依家玩法係要打去cut先有得更平 :temp ...

216得100M? 網上行私樓300M定500M都係188之麻。

男爵府

littlefunpig 發表於 18-4-16 13:04
Offer 我n次$159 200mb 包mytvsuper
Reject極都係一樣
未得閒填cut form,遲d cut鬼埋佢

cut左續返,再係十四日冷静期內再cut又平多幾十蚊一個月,因為我試過。

子爵府

BK Milk勳章

回覆樓主

$198 100m+my tv super
私樓

侯爵府

lailaiangela 發表於 18-3-7 15:23
之前cut 了,今天看是118包電話,my tv super ,atv 電視!不過8月到期,再等下,昨天還是179元! ...

我差不多最後個個月先打上去CS, 最後offer $98 包my tv super 2 年、+10 包埋電話。
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

大宅

lailaiangela 發表於 18-3-7 15:23
之前cut 了,今天看是118包電話,my tv super ,atv 電視!不過8月到期,再等下,昨天還是179元! ...

幾多mb

子爵府

馬拉雞 發表於 18-4-16 13:31
3 寬頻就係平霸,但有jm話佢吾掂,怕簽左兩年有牌涯。所以依家多數上Netvigator,我見我屋苑做緊優惠free 6 ...

等我都去望下, 唔該曬

大宅

回覆樓主

岩岩都打左去話唔續約cut service, 即比$98 100m 2 yrs + my tv super + atv
之前開始Renee 要$159, 之前減到$139唔續就冇再打黎

男爵府

回覆樓主:

我剛續約$158+1000M+mytv+電話+atv

男爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Fishbbmama 發表於 18-4-16 09:16
Same here, 佢話我只可用1000m, 月費加到238, 仲要我簽36個月

原來可以咁平,我交開$168, 打來叫我續約加到$2xx 真係啋佢都傻

大宅

cocofashion 發表於 18-4-17 05:51

私樓or屋苑?

男爵府

Watt 發表於 18-4-17 10:57
私樓or屋苑?

居屋

子爵府

cocofashion 發表於 18-4-17 05:51
佢打俾你定係網上續?

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

Hkd118 , 24 months 100m ,my TV super , ATV

子爵府

lailaiangela 發表於 18-3-7 15:38
我直接上網看,我想78元包電話才續啊!現在就是78元!

請問係咪直接係官網就見到呀?

男爵府

orangutan 發表於 18-4-17 16:23
佢打俾你定係網上續?

因為5月5合约到期,我3月28早一個月打上去話cut,跟住到第二日打比我話比$158我,內容全部不變,送埋atv

子爵府

cocofashion 發表於 18-4-17 16:35
因為5月5合约到期,我3月28早一個月打上去話cut,跟住到第二日打比我話比$158我
...

Ic ic. Thank you 咁我打去cut先

水晶宮

cocofashion 發表於 18-4-17 16:35
因為5月5合约到期,我3月28早一個月打上去話cut,跟住到第二日打比我話比$158我
...
我6月到期, 已申請cut service, 打來兩次$158 + mytv, 已拒絕, 正等他再打來.

男爵府

howmuch 發表於 18-4-17 16:41
我6月到期, 已申請cut service, 打來兩次$158 + mytv, 已拒絕, 正等他再打來.

因為我本身用1000m又包太多嘢交緊$178,所以而家158我覺得已經好滿意

首頁
12345...6

尾頁

跳至