自由講場

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kiko_mami 發表於 18-5-26 21:57
咁串,就cut左佢

Cut我就一定cut架啦,不過睇吓cut完之後會唔會減俾我先再決定

伯爵府

HiPP勳章(2)

yanyan-mummy 發表於 18-5-26 19:37
我講左啦,之後佢叫我記得30日之前去取消

照去 如再打嚟 話咁取消啦 咁煩 次次打嚟 都問 價錢又一樣
跟住佢同我對資料 問我係咪到期唔再用 我話係 問我原因 我話價錢
跟住就問我 如果98 會唔會續 我話好
咁就續咗啦

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

紫色線 發表於 18-5-26 22:41
照去 如再打嚟 話咁取消啦 咁煩 次次打嚟 都問 價錢又一樣
跟住佢同我對資料 問我係咪到期唔再用 我話 ...

請問你幾時到期啊?下次我又試吓你咁先

伯爵府

回覆樓主:

頭先都打黎話$159 100m,家居電話,myTV super,仲話係限時優惠

子爵府

回覆樓主

8月到期,依家$168,1000m,2年myTV super ,letv,家居電話,打來續約話$179,200m,2年myTV super,家居電話
我話有朋友續約$138,1000m,點解我咁貴

伯爵府

HiPP勳章(2)

yanyan-mummy 發表於 18-5-26 22:51
請問你幾時到期啊?下次我又試吓你咁先

本身7月31號到期

雲母殿

紫色線 發表於 18-5-26 23:38
本身7月31號到期

我8月,試下可吾可以吾cut都續到先

伯爵府

虎到金來勳章 畀面勳章

菠蘿超人 發表於 18-5-26 23:19
8月到期,依家$168,1000m,2年myTV super ,letv,家居電話,打來續約話$179,200m,2年myTV super,家居電 ...

琴日打嚟叫我續 (十月)
現在 208$:1000m + mytv and let tv ,tel 另加30$

新plan 298$ 1000m + mytv +tel
我唔ok
佢話咁238$ 100m

仲要話我係無潛質既客戶

叫佢七月先好打嚟

珊瑚宮

ksviola 發表於 18-5-27 01:41
現在 208$:1000m + mytv and let tv ,tel 另加30$

有無now?用now講價。

男爵府

其實現正中移動及數碼通的寬頻都好平,唔一定要用香港寬頻。中移仲送大灣區電話卡。

伯爵府

虎到金來勳章 畀面勳章

12312 發表於 18-5-27 08:11
有無now?用now講價。

是now

大宅

回覆樓主

依家用緊$149,1000M➕家居電話➕my tv super,10月到期早幾日打黎話續約289最優惠全plan不變,話原價498優惠價289,當時續約,之後見到bkjm咁平,即刻打電話上去取消續約,今日打黎189降到200M,我話唔需要到期會取消,佢話ok88

版主

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主

我而家$218,1000m + myTV, 打黎$298續兩年,送多3個台,唔續就無,係超筍限時優惠

咁我咪話再考慮下,佢又好唔至在喎,完全唔打算留舊客

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

ksviola 發表於 18-5-27 01:41

佢今日打黎,我都係10月續約,本身$208上網加電話my tv super, 新價加到$268我地話會cut,唔同佢傾,越用越貴搞咩

你仲貴啲,個加幅高到離譜

男爵府

回覆樓主:

我收到咁。。。。HGC寬頻:特選HGC客戶續約100M寬頻加電話服務,即送24個月myTV SUPER,平均優惠月費$99(36個月合約),優惠至5月31日

伯爵府

虎到金來勳章 畀面勳章

cheese08 發表於 18-6-1 01:44
佢今日打黎,我都係10月續約,本身$208上網加電話my tv super, 新價加到$268我地話會cut,唔同佢 ...

個cs仲越講越串
忍唔住問佢打嚟sale嘢定嘈交
叫左佢七月先好再打嚟
但係過兩日又打左嚟
長命戰

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

我8月到期,100m+電話☎️開價平均160x30個月,同現在一樣,我要再平d囉⋯⋯
神未曾應許天色常藍;但衪曾應許生活有力!

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

我8月到期,100m+電話☎️開價平均160x30個月,同現在一樣,我要再平d囉⋯⋯
神未曾應許天色常藍;但衪曾應許生活有力!

別墅

ksviola 發表於 18-6-1 08:09
個cs仲越講越串
忍唔住問佢打嚟sale嘢定嘈交
叫左佢七月先好再打嚟

我8月到期,又係打黎“流打”咁,我忍唔住話你而家係咪講我走!嬲到我……我用緊$213(100M寬頻加家居電話),第一次打黎sell $25×…真係衰……到最近打黎都要$189,我仲要轉埋我兩個屋企人手提過黎都咁!叫佢唔好再打黎!我話你呢d價,人地1000M都唔使啦…得果100M
我今日簽左hgc, $94 (1G寬頻+家居電話+my tv super),兩年約……

別墅

2heiBBmama 發表於 18-6-1 08:11
...

不如走啦…現客佢地對待真係好衰,出面全部都1000M啦…佢開我地呢d價先得果100M,仲要勁吋,講到c捨比我咁 好嬲

首頁

尾頁

跳至