有冇做sothys facial 的美容院介紹?

siulut
|
如題
Jessieyin
|
我係Hk代理自己間專門店做,確保100%用sothys產品,試過去其他,得serum按面係用sothys
尼加拉伯爵
|
Jessieyin 發表於 18-3-8 21:20
我係Hk代理自己間專門店做,確保100%用sothys產品,試過去其他,得serum按面係用sothys
...
請問專門店在哪裡?我去美容院做facial 時都有用Sothys d product做
Jessieyin
|
尼加拉伯爵 發表於 18-3-8 21:40
請問專門店在哪裡?我去美容院做facial 時都有用Sothys d product做

Tst呀!
你美容院係由洗面到mask都係全sothys?我可能唔好彩,去其他美容院,問就話全sothys,到做就唔係,所以怕咗,只去專門店
manyonon
|
Jessieyin 發表於 18-3-8 22:03
Tst呀!
你美容院係由洗面到mask都係全sothys?我可能唔好彩,去其他美容院,問就話全sothys,到做就唔係 ...

大約幾錢次?
Jessieyin
|
manyonon 發表於 18-3-9 10:53
大約幾錢次?

有幾款價,最平$580,我通常揀$770同$1280,join plan有8折
phoenixho
|
我係tst inqulife做
係1次過放低錢慢慢扣
唔會sell
幾錢1次係視付你揀邊隻做
幾百蚊就做最basic果種
尼加拉伯爵
|
Tst呀!
你美容院係由洗面到mask都係全sothys?我可能唔好彩,去其他美容院,問就話全sothys,到做就唔係 ...
我做果間系由洗面到尾搽面霜都是Sothys, 價錢由$480起.....我通常做$520起果D
siulut
|
Jessieyin 發表於 18-3-8 21:20
...

Pm左你
siulut
|
尼加拉伯爵 發表於 18-3-9 22:22
我做果間系由洗面到尾搽面霜都是Sothys, 價錢由$480起.....我通常做$520起果D

Pm左你
adacat
|
尼加拉伯爵 發表於 18-3-9 22:22

請PM 我
callmebabe
|
phoenixho 發表於 18-3-9 14:43
我係tst inqulife做
係1次過放低錢慢慢扣
唔會sell

Tst 邊度呀?
callmebabe
|
Tst呀!

Tst 咩位置?
Jessieyin
|
callmebabe 發表於 18-3-12 01:18
Tst 咩位置?

金馬倫道,Hsbc過啲
phoenixho
|
callmebabe 發表於 18-3-12 01:17
Tst 邊度呀?

係金馬倫道 佢都係用Sothys products幫你做
phoenixho
|
Jessieyin 發表於 18-3-12 01:52
金馬倫道,Hsbc過啲

可能我地講緊係同1間
Jessieyin
|
phoenixho 發表於 18-3-12 11:34
可能我地講緊係同1間

睇名就應該係喇
hellomrng
|
你地講開sothys facial, 有冇jm用過sothys 128 la cream? 要成EUR500, 但ba又講到好神咁,
cyin1118
|
回覆 尼加拉伯爵 的帖子

Pm左你, THANKS!
cyin1118
|
回覆 Jessieyin 的帖子

Pm左你, THANKS!