美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

nwicole 發表於 18-8-12 16:19
想請問你買10000送3000再送半價coupon?

If you join massage only, you buy 10000 送3000 plus extra 1000 (total 4000) ,if you join facial, you buy 10000 送1800 plus extra 1000 ( total 2800), then you become jade member and can get 3 張半價coupons for your friends

複式洋房

回覆 Yvl 的帖子

Hello,請問你還有雪花秀半價 facial coupons ?謝謝

男爵府

減齡達人勳章

i_am_who_i_am 發表於 18-3-8 14:59
大家通常會去SPA做咩treatment?效果如何?

買雪花秀SPA value係咪會有回贈?回贈係點?

係呢度有位jm send俾我,仲未去試做!

複式洋房

請問有spa member可refer嗎?? 謝謝!

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

yandy921 發表於 18-9-19 16:47

I can refer you
Now spa have package
10x below facial + timetreasure cream = 21380

Gloria

大宅

yandy921 發表於 18-9-19 16:47

有半價coupon,please pm name and address

民房

Yvl 發表於 18-9-22 20:57
有半價coupon,please pm name and address

Yvl, 請問還有半價試做coupon 嗎?

民房

Hello, 想問有無beauty有半價雪花秀Facial coupon ar, 真心想試吓

大宅

plisa896 發表於 18-10-10 00:15
Hello, 想問有無beauty有半價雪花秀Facial coupon ar, 真心想試吓

有,pm 我留下姓名地址我會寄給你

民房

Yvl 發表於 18-10-10 01:32
有,pm 我留下姓名地址我會寄給你

唔知點解pm唔到你, 我可唔可以要兩張?想帶埋媽媽一齊去
My name lisa pang , address:3114, hin yau house, hin keng estate, shatin.
Thanks!!!!

大宅

plisa896 發表於 18-10-10 06:48
唔知點解pm唔到你, 我可唔可以要兩張?想帶埋媽媽一齊去
My name lisa pang , address:3114, hin yau hous ...

會寄出,enjoy

民房

Yvl 發表於 18-10-10 07:11
會寄出,enjoy

謝謝呀!係咪兩張?想媽媽都去(emoji)(emoji)

大宅

plisa896 發表於 18-10-10 08:30
謝謝呀!係咪兩張?想媽媽都去(emoji)(emoji)

Yes, if you like you can join and get $1000 more

民房

Yvl 發表於 18-10-10 08:42
Yes, if you like you can join and get $1000 more

多謝你呀。係咪如果我join,有1000discount. 媽媽join 都有1000discount, 分開的,對嗎?

大宅

plisa896 發表於 18-10-10 08:45
多謝你呀。係咪如果我join,有1000discount. 媽媽join 都有1000discount, 分開的,對嗎?
...

分開join 有

民房

Yvl 發表於 18-10-10 08:48
分開join 有

謝謝你~想快d去,可否和你面交?時間地點我就你,媽媽快生日,想同佢去~

大宅

plisa896 發表於 18-10-10 08:49
謝謝你~想快d去,可否和你面交?時間地點我就你,媽媽快生日,想同佢去~
...

不用急,你打去book 先,很難book,我今天寄出

大宅

Yvl 發表於 18-10-10 08:52
不用急,你打去book 先,很難book,我今天寄出

Check 你的私訊,就可以私訊我

民房

Yvl 發表於 18-10-10 08:53
Check 你的私訊,就可以私訊我

我有試過,可能我level太低,用唔到。好呀,多謝你了

複式洋房

唔知仲有無SPA果邊既FACIAL試做劵呢?

首頁

尾頁

跳至