勁嬲!凱x發毛蛋糕!

kamanxx
|
琴日8號係細佬生日,我地提早一日7號去凱x訂蛋糕諗住慶祝。
8號晏晝去拎蛋糕,之後就返屋企,返到屋企即雪入雪櫃,夜晚食完飯拎出黎,佢竟然係一個發毛蛋糕!!!!勁嬲!!!

的確,我地拎蛋糕果陣店員係有比我地check,但係發毛位置剛好比朱古力牌遮住晒... 而且正常人都只會check款 唔會detail到check佢有無發毛掛...

唉 一年一次生日 比佢搞到勁掃興

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
sushiroll    發表於 18-10-31 00:16
chatterbox_mom    發表於 18-3-10 12:30
APIGMA    發表於 18-3-10 10:17
車仔人    發表於 18-3-10 10:00
maywong288
|
邊間分店買
kamanxx
|
maywong288 發表於 18-3-9 12:31
邊間分店買

屯門卓爾居店!
sushiroll    發表於 18-10-31 00:17
SiuBBee    發表於 18-3-9 21:51
maywong288    發表於 18-3-9 13:10
waiwaiyanyan
|

kamanxx
|
waiwaiyanyan 發表於 18-3-9 12:35

真係好過份!!!即日買都唔應該係發毛蛋糕啦!!!何況我訂!!!
yoshimasey
|
打去食環區投訴啦
ckl38
|
攞返去換.....
kamanxx
|
yoshimasey 發表於 18-3-9 12:37
打去食環區投訴啦

我已經投訴咗去食環同衛生署!實在太過份!
|
kamanxx 發表於 18-3-9 12:36
真係好過份!!!即日買都唔應該係發毛蛋糕啦!!!何況我訂!!!:a ...

非常過份 我諗應該俾個隔夜蛋糕你當訂既蛋糕!有無去投訴佢?
senchacha
|
kamanxx
|
ckl38 發表於 18-3-9 12:38
攞返去換.....

我地今朝拎返去退咗錢,但店長態度出奇地差,比我個感覺係佢覺得好小事,退錢塞住你班人把口就ok!!
nieualma
|
kamanxx 發表於 18-3-9 12:40
我地今朝拎返去退咗錢,但店長態度出奇地差,比我個感覺係佢覺得好小事,退錢塞住你班人把口就ok!!
...
咁過分
Charlotte_mom
|
裂晒!都唔知雪左幾耐
|
...

打電話去投訴埋佢服務差
loolooloo
|
呢間野啲蛋糕,成日行過都見唔到有人買,佢簡直似係擺擺擺,擺到有人嚟買為止。
miuling814
|
嘩,如果即日整,都冇可能發毛啦!
投訴佢
tsung
|
...

loolooloo
|
miuling814 發表於 18-3-9 12:46
嘩,如果即日整,都冇可能發毛啦!
投訴佢

佢唔止係一達位發毛,仲要雪到裂左,你諗下佢喺度擺咗幾耐!!
siu05    發表於 18-3-9 20:59
蓤菱
|
...

店長態度咁差,換係我就俾佢睇返個蛋糕,然後講唔退,即場打電話去食環署投拆
emmamay
|
離譜