有冇試過淘寶晒相?

jasper0407
|
有推介嗎?
yanyan0906
|
我都想知道
jasper0407
|
yanyan0906 發表於 18-3-9 20:21
我都想知道

我用email, dropbox,對方都話開唔到files,叫我用百度註冊upload.我搵左人借大陸卡開左百度,但原來要續張續張相upload, 慢到嘔
yanyan0906
|
jasper0407 發表於 18-3-9 20:34
我用email, dropbox,對方都話開唔到files,叫我用百度註冊upload.我搵左人借大陸卡開左百度,但原來要續張 ...

吓,咁麻煩㗎!
小談心
|
早幾年仔仔百日宴曬相比親友,因好多故在淘宝曬,同香港冇乜大分別,load相係有些煩,因香港server 佢地開唔到,要用百度云,其實開完戶就可以攞上去,我記得唔係一張張load的
jasper0407
|
小談心 發表於 18-3-9 21:52
早幾年仔仔百日宴曬相比親友,因好多故在淘宝曬,同香港冇乜大分別,load相係有些煩,因香港server 佢地開 ...

佢就係叫我百度雲端,但我只可一張張upload, 禁一張又跳左出去,唔可以”全選”
GilTse
|
jasper0407 發表於 18-3-9 18:26
有推介嗎?

我有啊,20幾蚊一百張,仲送相簿 要求吾高,但求可以留念下
小談心
|
jasper0407 發表於 18-3-9 22:33
佢就係叫我百度雲端,但我只可一張張upload, 禁一張又跳左出去,唔可以”全選”
...

會唔會係window 或者 瀏覽器嘅問題
因為我記得我上次分幾個file放上去,一個file 每張曬一張,另一個file每張曬2張如此類推
jasper0407
|
GilTse 發表於 18-3-10 01:36
我有啊,20幾蚊一百張,仲送相簿 要求吾高,但求可以留念下
...

邊間?你點upload send 比佢?
jasper0407
|
小談心 發表於 18-3-10 10:07

會唔會係window 或者 瀏覽器嘅問題

佢話開唔到香港既files啊
GilTse
|
jasper0407 發表於 18-3-10 17:33
邊間?你點upload send 比佢?

直接購買個度有得上傳,但係某D店鋪,
CANDYLING221
|
jasper0407 發表於 18-3-9 18:26
有推介嗎?

比圖哂明星相, 超喜歡
jasper0407
|
GilTse 發表於 18-3-10 22:48
直接購買個度有得上傳,但係某D店鋪,

邊間?可介紹下嗎?
Rachelhel
|
我有呀,30蚊人仔100張,送埋相簿,要求唔高都可以既,同埋係直接係手機上傳,好容易
Lula
|
Rachelhel 發表於 18-3-11 00:12
我有呀,30蚊人仔100張,送埋相簿,要求唔高都可以既,同埋係直接係手機上傳,好容易
...

求店名pls
Rachelhel
|
Lula 發表於 18-3-11 03:04
求店名pls

店名:老徐沖印
Sbbxoxo
|
Rachelhel 發表於 18-3-11 11:32

Thanks好方便!!
jasper0407
|
Rachelhel 發表於 18-3-11 00:12
...

可給店名?
Miss.Hui
|
jasper0407 發表於 18-3-9 22:33
...

百度雲可以裝個程式,之後就就咁拉哂過去
即係同Dropbox 用法一樣
Rachelhel
|
jasper0407 發表於 18-3-11 17:52
可給店名?

真係好方便,手機上傳