栢麗英文班

summer.tsang
|
在栢麗 或者屯門 邊間學英文好?
sensei
|
summer.tsang 發表於 18-3-11 00:20
在栢麗 或者屯門 邊間學英文好?

18樓天天對面嗰間好,但要排隊入
summer.tsang
|
sensei 發表於 18-3-11 18:54
18樓天天對面嗰間好,但要排隊入

我小朋友有學過呀!
jenny10
|
summer.tsang 發表於 18-3-12 15:10
我小朋友有學過呀!

請問學過有什麼評價?因我想在這間學

onionchai
|
25樓有間hellokids 都好似幾好。我個女下個月讀。
aaliyah0526
|
onionchai 發表於 18-3-17 11:26
25樓有間hellokids 都好似幾好。我個女下個月讀。

想知hellokids 好唔好,請分享
onionchai
|
aaliyah0526 發表於 18-3-20 16:25
想知hellokids 好唔好,請分享

我個女下個月先上堂。所以未知。
不過溝通時feel到幾有heart就試下。
sensei
|
回覆 jenny10 的帖子

幼稚園? 小學?

未讀幼稚園: Nursery (同家長一齊上, 玩住嚟學, 學住嚟玩)

幼稚園生通常學: Jolly Phonics (為將來上小學串字默書打好基礎)
劍橋Starters/Movers...(為冇哥哥姐姐讀緊小學, 要買保險憑自己實力考CERT叩門用, 兼打好基礎)
聖三一GESE (英語會話, 早啲習慣會話兼可以考CERT)

上小學後: GESE/劍橋Flyers/KET/PET.../Grammar(裡面會有埋作文)

上堂全英語

主持人好有HEART嘅, 唔係向錢看, 唔一定想俾多錢學多啲就得, 因應學生程度同需要.
學生成就就當然因人而異, 始終唔同人天資同努力不同, 不可一概而論. 我嗰個我自己就好滿意.

katyiplee
|
sensei 發表於 18-3-23 10:49
回覆 jenny10 的帖子

幼稚園? 小學?

請問你以上提及18樓果間叫咩名??
sensei
|
katyiplee 發表於 18-10-15 11:11
請問你以上提及18樓果間叫咩名??

搬了去206/207喇,唔駛再等(emoji)去上堂。
katyiplee
|
sensei 發表於 18-10-21 21:50
搬了去206/207喇,唔駛再等(emoji)去上堂。

kidx xtudio? 但要wait list