2018 將軍澳bb 揮手區

kiuEE
|
大家好! 我仔仔2月出世, 大家交流ㄧ下(emoji)有無whatsapp媽媽group呀
yanky321
|
我黎緊12月再生bb,舊年生左個女
flamingobut
|
我係18年4個月大囡囡嘅調景嶺媽媽~~hello~~~

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
flamingobut
|
Chu81631 發表於 18-4-11 16:16
大家會擺百日宴嗎?

本身無意欲搞,但長老要,所以搞咗
flamingobut
|
揮手揮手~~
18年3月B囡,住調景嶺~~
百日宴係會所搞
kiuEE
|
hi!! 我仔仔2月出世, 我住西貢,不過係將軍澳返工, 大家交流下好嗎?有冇whatsapp group?
y.ktais
|
Chu81631 發表於 18-3-12 12:25
希望交流湊b 心得

揮手(emoji)(emoji) 仔仔 5月出世
希望可以同大家交流下
espresso815
|
Camy607 發表於 18-7-13 16:41
Hihi 有無whatsapp媽媽group呀

我都好想知呀
espresso815
|
y.ktais 發表於 18-7-26 22:09
揮手(emoji)(emoji) 仔仔 5月出世
希望可以同大家交流下

我個仔都係5月,511出世呀!
y.ktais
|
espresso815 發表於 18-7-27 20:17
我個仔都係5月,511出世呀!

我仔516
HAMIHAMI
|
espresso815 發表於 18-7-27 18:35
我都好想知呀

Hi~我女504岀世,我係新手媽媽想知有無wtsapp group可以交流下(emoji)
espresso815
|
HAMIHAMI 發表於 18-8-2 20:17
Hi~我女504岀世,我係新手媽媽想知有無wtsapp group可以交流下(emoji)

Pm

candi3388
|
Can PM whatsapp group?? My number 98159861
lingma123
|
想join, 可pm嗎?
wyakamoz
|
Chu81631 發表於 18-3-12 12:25
希望交流湊b 心得

我b仔5月9日,有group交流嗎?
DeanieWong
|
Hello,我的BB 女29/3 出世,住調景嶺

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
adamiffy
|
我仔仔5月出世,可以加入Whatsapp group ma?
cece122
|
我bb621出世
有WhatsApp group?
jackchk
|
阿 B 5月出世, 我地都係住將軍澳
loveTTT
|
我BB係1月出世,將軍澳區,有冇媽媽group可以加我,Thanks