[純分享] 原來ultherapy無想像中咁痛!!

mini_mushroom
|
之前一路睇d jm分享打hifu,自己都搵左好多資料
見到好多jm都話ultherapy去紋效果keep到好耐先諗住試下
做之前既consult我都好驚,係咁問醫生會唔會好痛
好彩佢都幾有耐性,慢慢同我解釋會係咩感覺

一開始睇BK見到有jm話痛到不得了!!都咪話唔驚...

不過諗住要靚就咬實牙關忍下啦
點知做個陣話痛又唔係好痛,
係feel到眼周圍熱熱地好似靜電咁

而做機既過程原來都真係幾快,2-3個字就搞掂
做完因為醫生話能量係針對皮膚底層, 所以會有dd紅紅地不過就無咩腫,
返到去訓左教就退左喇~

但醫生話要比深層皮膚反應下所以2個月左右先見到最明顯既效果
而家feel到眼周好似掹住掹住咁有少少緊
好期待2個月後睇到效果呀!!
希望以上小小經歷可以比到想做既jm參考下啦
scorpioc    發表於 18-7-31 15:53
JD930    發表於 18-3-19 11:57
iris007
|
mini_mushroom 發表於 18-3-12 20:38
見到好多jm都話ultherapy去紋效果keep到好耐先諗住試下
做之 ...
是否打全臉? 去邊道打ULTHERAPY? 幾錢呀?
gordonccc
|
mini_mushroom 發表於 18-3-12 20:38
做之 ...

樓主請問係咪join咗個個gratus嘅眼部輪廓拉提療程?
shala
|
做之 ...

可pm資料嗎?thx
eee_babyking
|
2-3個字做完?你只做眼嗎?
bertcat123
|
JM可否PM資料俾我?唔該哂!
草苺朱古力
|
ultherapy我都聽過,,起碼拎左個咩美國FDA認證呀麻,證明到效果,同埋話last到成年
我家姐聖誕個時都去做左,見佢隻眼少左眼紋,連眼下垂都改善埋,成對眼精靈左咁
搞到我都心思思想試tim…

|
iris007 發表於 18-3-12 20:49
是否打全臉? 去邊道打ULTHERAPY? 幾錢呀?

我淨係做左眼袋紋係gratus個網丫 都係見jm介紹 幾扺咁去左做~
隻ultherapy係1888
|
gordonccc 發表於 18-3-12 22:04
樓主請問係咪join咗個個gratus嘅眼部輪廓拉提療程?

yes! jm你都係係Bk見到??
係呢隻丫 做眼去紋拉提個個
|
shala 發表於 18-3-12 23:46
可pm資料嗎?thx

好 pm左啦
|
eee_babyking 發表於 18-3-13 07:27
2-3個字做完?你只做眼嗎?

yes 眼尾連眼袋紋既位
醫生幫我先搽麻藥大約半個鐘途中好緊張不停問佢係咪好痛
好彩唔係好痛 做之前佢都keep住同我講野安慰住我
真係做就兩三個字咋 高能量野我諗差唔多啦
flower0885
|
回覆 mini_mushroom 的帖子

可否給資料

thx

|
bertcat123 發表於 18-3-13 09:10
JM可否PM資料俾我?唔該哂!

好的 已pm 你啦
|
草苺朱古力 發表於 18-3-13 11:39
ultherapy我都聽過,,起碼拎左個咩美國FDA認證呀麻,證明到效果,同埋話last到成年
我家姐聖誕個時都去做左 ...

ultherapy我聽過幾有效先諗住做,
咁岩見有jm介紹promo咁扺就做左先
聽朋友講有啲做都幾貴下
不過ultherapy效果都幾好圍番可以Keep 一年其實都抵~
話時話你做完要注意下唔好用磨砂果酸呢d,激光野都唔好做住
|
flower0885 發表於 18-3-13 11:55
回覆 mini_mushroom 的帖子

可否給資料

ok, 已經pm啦
pingcoubai
|
mini_mushroom 發表於 18-3-13 12:03
ultherapy我聽過幾有效先諗住做,
咁岩見有jm介紹promo咁扺就做左先
聽朋友講有啲做都幾貴下
can you please pm me
bubupeipei
|
做之 ...

有興趣,可以給資料嗎?謝謝你
海兒123
|
jm你係跟醫生做??係邊搵架d醫生??我都想做但唔太想亂咁上美容院怕唔專業亂咁黎
|
海兒123 發表於 18-3-13 17:14
jm你係跟醫生做??係邊搵架d醫生??我都想做但唔太想亂咁上美容院怕唔專業亂咁黎
...

係呀,始終覺得搵醫生做pro d, 安全呀麻
都係聽呢度jm介紹去左試,我上gratus個網直接買療程 上面我講個個
諗住買完有得自己揀時間地點醫生
方便ma~
加上佢做緊promo千八~
JD930    發表於 18-3-19 11:58
|
bubupeipei 發表於 18-3-13 16:56
有興趣,可以給資料嗎?謝謝你

我pm左你地啦