想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

Joeyfan1982 發表於 18-5-21 22:13
我amh 只有 0.77, 打算過幾日去 sunferx 找 Dr. Lim. (emoji)
我本身想去sun到做,我用英文email佢地都仲好地地,一用中文覆email並曝露左自己係香港人之後,佢地夠膽死同我講話價錢有變要加價,想我join衣食住行全包宴,上網亦見到有人反映佢地商業味太濃,初診覆診取卵放胎都唔同醫生,最後我幫襯左第間,因為覺得sun太賤,haha,不過計價錢sun係最抵

複式洋房

回覆樓主

我開頭其實想揀Helena (KL fertxxxx), 但係佢哋又唔俾我揀男女。我問過Sun, 佢哋可以,所以先考慮佢哋。而家我都1516(emoji)

男爵府

tt147 發表於 18-5-15 21:19
Hi,好奇想知你咩原因做pgd? 因為冇咩特別原因的話通常都係做pgs,我都想去泰國但太貴喇,每一個step都收次 ...

根據台灣個數據,如果台灣ivf邊間比較popular?

大宅

chonglulu 發表於 18-5-22 08:58
根據台灣個數據,如果台灣ivf邊間比較popular?
係個啲綜合大醫院最多case

大宅

Joeyfan1982 發表於 18-5-22 07:32
我開頭其實想揀Helena (KL fertxxxx), 但係佢哋又唔俾我揀男女。我問過Sun, 佢哋可以,所以先考慮佢哋。而 ...
我當時問sun33800馬幣,另加3000馬幣外國人費,幾乎全包

別墅

回覆 tt147 的帖子

加油💪 一齊加油 :)

大宅

anGie818 發表於 18-5-22 14:46

加油💪 一齊加油 :)
養好身子迎接bb到來

複式洋房

平過泰國喎!

男爵府

tt147 發表於 18-5-7 19:35
我2粒囊胚係取消左做pgs,因為太貴,3萬港紙驗2粒(本身3萬可以包我驗4粒,無奈我得2粒),只係胚胎師話2粒 ...

我有少少吾明?
即係你剩返2粒 Day 5 , 但無做 PGS 就植入?

而家陀仔定女呀

首頁

尾頁

跳至