想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

catcatvans 發表於 18-4-3 20:48
可以去台灣試下做試管, 我自己覺得台灣對試管先進d,驗查果d 打麻醉就得, 唔洗甘膽心
...

多謝你的建議,但ivf我無乜budget呢~

別墅

jennyylf 發表於 18-4-3 23:37
回覆 puzzle0101 的帖子

哈哈哈,我以前都係,飲酒,睇av都試過,一埋身就緊張……

每次練習都想塭好多藉口,不過耐左老公會識穿,haha

別墅

Bicanna 發表於 18-4-4 11:09
樓主首先要放鬆,我以前都勁緊張,入吾到,之後死忍,頂吾順叫停,個ex話入左,果下,我即時放鬆晒,就冇痛 ...

多謝你既鼓勵!希望自己到時檢查識放鬆啦~

別墅

回覆 jennyylf 的帖子

我依家係要同老公''前戲''一輪OR同佢睇一陣AV令自己有D high high地,當夠濕潤時先叫老公慢慢放手指~~我一個人唔太夠膽自己試,老公係隔離我會安心D咁~~

別墅

回覆 Babysiloveu 的帖子

hello~~我最後做左1次自然iui依家佗緊BB囡已經5個月啦~因為我好心急,所以直接去做IUI
生完之後又要開始返練習,希望做左亞媽勇氣會大左,可以解決呢個問題啦

調理身體都好重要,到時你佗BB都舒服D,你要好好加油呀!~!

別墅

回覆 yhyeung 的帖子

完全明白你!~!我都好悔恨自己咁遲先塭解決方法,自己一直係性治療度因為自己沒有勇氣信心去做練習,SIDE左好多時間,
因為年紀唔細所以決定做IUI,一黎就面對好多恐懼既野,照陰超,放手指,放鴨咀鉗........但一次一次咁恐懼下都做到,
我依家佗緊B囡5個月了,如果我早2年肯面對現實,依家可能已經係2個孩子的媽......

之前醫生有講過做IVF比做IUI身體上辛苦好多
所以我好佩服你,我都好希望你早D可以做媽媽
為你祈禱~大家是同路人,希望我成功既CASE可以為你打支強心針
雖然天比左呢個''病''我地,令我們生b既路比其他人困難
但只要我地唔放棄,呢個方法行唔通就試另一方法
小天使會降臨我地身邊ga!!!!

別墅

回覆 Manmancher 的帖子

我生完BB後要開始返訓練了~~~

別墅

回覆 BBFrog 的帖子

多謝你既建議呀我佗緊小BABY,生完會開始返練習
希望到時可以解決到問題啦~~

首頁

尾頁

跳至