出左部7人車,大家有無咩油卡介紹?

wktktw
|
最近出左部7人車,好多野都搞掂左,但見部車都幾大咬,想搵張油卡跟身,有冇邊張好介紹???
wingccci
|
要方便的話去油站都有得申請,但係折扣唔多
ookaren
|
通常跟車會都有得申請,再唔係出面都有其他公司有出,但要小心揀
tlwuwu
|
出面有好多公司都有出,但有部份會亂咁收錢架
森永牛乳
|
上fb search油咭
werty
|
出張大星星joyful 加老虎微笑旁身,好多時減两蚊,仲可以用啲入400送40、50油卷,計埋減3個幾。

仲可以碌卡唔使自動轉賬,唔使比資料啲39547公司。我覺得最最最安全。
jcgti
|
中石長期減$3.
好大支野
|
我自己用緊gogovan個張,入完油就即刻扣數,夠方便,唔怕d數會亂晒
cmanc
|
我都用緊,初初以為係佢地司機先得,但原來唔係司機就可以申請
leecting
|
cmanc 發表於 18-3-15 18:55
我都用緊,初初以為係佢地司機先得,但原來唔係司機就可以申請
汽油平$2.2,都唔錯架啦,無俾佢收過d奇奇怪怪既雜費
yellow2909
|
wktktw 發表於 18-3-13 11:22
最近出左部7人車,好多野都搞掂左,但見部車都幾大咬,想搵張油卡跟身,有冇邊張好介紹??? ...
我用緊星星咭(信用咭用數), 大約平2.5-2.7(因為以前申請, 所以比較多, 唔知而家仲有冇). 你有興趣可以PM個SALES 電話畀你.
An-angie
|
yellow2909 發表於 18-3-16 14:34
我用緊星星咭(信用咭用數), 大約平2.5-2.7(因為以前申請, 所以比較多, 唔知而家仲有冇). 你有興趣可以PM個S ...

有興趣,pls pm, thanks (emoji)(emoji)
howmuch
|
去油站大星星, 申請紅卡..., 每升減$2, 可以連埋$400送$50 優惠卷一齊用, 結果每升減$3.5

yellow2909
|
An-angie 發表於 18-3-27 00:48
有興趣,pls pm, thanks (emoji)(emoji)
已PM.
Keithmama
|
yellow2909 發表於 18-3-27 14:12
已PM.

我都想知
yellow2909
|
Keithmama 發表於 18-3-27 16:59
我都想知
已PM.
vincicat
|
我用緊星星咭(信用咭用數), 大約平2.5-2.7(因為以前申請, 所以比較多, 唔知而家仲有冇). 你有興趣可以PM個S ...

有興趣,pls pm, thanks!!!
wai_wai113
|

可以pm資料給我嗎?
謝謝你
lekoleko
|

可pm 資料嗎?thx
Kami
|
可以pm資料給我嗎?
謝謝你