1歲生日party(觀塘)

psn9510
|
請問有無邊間party room推介?岩1歲bb玩
keikeiflo
|
啱啱2月先開業,設備好新好完善,APM 5分鐘到達!有興趣可pm:mother:
靚Win
|
keikeiflo 發表於 18-3-30 23:30
啱啱2月先開業,設備好新好完善,APM 5分鐘到達!有興趣可pm:mother:

有興趣, 請PM
karen_bb豬
|

有興趣,可pm我嗎~
reallife
|
1歲party 有興趣
daisysing
|
psn9510 發表於 18-3-14 14:38
請問有無邊間party room推介?岩1歲bb玩

可pm我嗎?謝謝
Kuromikuromibb
|

可pm我嗎?
ifungi
|
可以pm 嘛thx
christine25
|
可以pm我, thx.
cching88
|
Pm pls
babypink
|

Pm pls
qooma2010
|

Pls Pm, thx
manmankcm
|

可pm我嗎?
BKGO
|

pls pm.thz
cching88
|
Can pm pls?
yanyantsoi
|

可以pm我嗎?
AgnesChanChan
|

pls pm
ifungi
|
Pls pm thx
GTKT504
|
觀塘2月新開嘅PARTY ROOM,有星星波波池、大量玩具車(有可坐)、搖搖馬、勁多玩具,大人可打機、麻雀及BOARDGAMES~~
katrinamama
|
GTKT504 發表於 18-7-28 20:01
觀塘2月新開嘅PARTY ROOM,有星星波波池、大量玩具車(有可坐)、搖搖馬、勁多玩具,大人可打機、麻雀及BOARD ...

可否pm資料,thanks