請問深氷埗李明跌打睇得Ok 嗎?

Winbabi
|
我左踝扭傷 睇左好多個跌打未好,想問李明跌打ok嗎?請看過的人分享ㄧ下,或者深水埗 長沙湾 茘枝角 太子 這四區内有無好跌打介绍?谢謝!

kattie
|
李明幾好的
juniormiu
|
以前開喺我楼下,成日見好多人睇,但我冇睇過俾唔到意見
musiccisum
|
Winbabi 發表於 18-3-14 16:19
我左踝扭傷 睇左好多個跌打未好,想問李明跌打ok嗎?請看過的人分享ㄧ下,或者深水埗 長沙湾 茘枝角 太子 這四 ...

識人睇過話都ok
laiyee6121
|
我左踝扭傷 睇左好多個跌打未好,想問李明跌打ok嗎?請看過的人分享ㄧ下,或者深水埗 長沙湾 茘枝角 太子 這四 ...

醫德好好,最主要唔拖病情
Flovena
|
我自己覺得有d拖症。
Winbabi
|
謝谢各位分享
Teletrend
|

流水作業式,麻麻地
hohinmama
|

傷咗幾耐?
李明好多人睇,得唔得就唔知……排都排餐懵

我自己扭傷過嗰次……係聽到響聲坐咗喺街唔「旭」得個隻,就近搵元州街廖毓x,估唔到第二日就行得番
SJ6
|
好好,細個我哥成日去睇
好有醫得
eemm
|
Teletrend 發表於 18-3-15 10:42
流水作業式,麻麻地

agreed
singwin
|
請問港島區有冇金鐵打介紹?
famhappy
|
我之前網球肘,連續睇左3次又針埋都冇好轉
Winbabi
|
回覆 hohinmama 的帖子

傷左就快踏入第三个月 又刚轉另ㄧ个跌打
eemm
|
Winbabi 發表於 18-3-16 10:24

那一位?
Winbabi
|
eemm 發表於 18-3-16 10:33
那一位?轉左陳海葵跌打
hohinmama
|
Winbabi 發表於 18-3-16 10:24

拖咗咁耐……可能已成患,要醫生斷證喎

我嗰次整親係即刻睇,同埋起碼嗰幾日唔會濕生水

現時妳應戒食蝦、蛋、花生、糯米……有助痊愈
Winbabi
|
hohinmama 發表於 18-3-17 09:24
拖咗咁耐……可能已成患,要醫生斷證喎

我嗰次整親係即刻睇,同埋起碼嗰幾日唔會濕生水
我也是立即看跌打 不過断不到我症 , 到了今個跌打才找到原因出來,謝謝樓主
tofulo
|
回覆 Winbabi 的帖子

我有兩位親戚睇過都ok,其中一位係坐骨神經痛到行不到,針左一次就鬆返。另外,有一位醫師 "江永順"都係不錯,佢見你個問題係西醫醫快d會即時叫你走,感覺不拖症
一隻鴨鴨
|
singwin 發表於 18-3-15 11:37
請問港島區有冇金鐵打介紹?

陸智夫跌打@銅鑼灣
睇足底筋膜炎,條筋鬆番了~
之前針灸好多次,效果麻麻,睇跌打效果好d