泰式按摩

|
香港泰式按摩 有無推介 ??依個天氣周身攰到爆
JD930
|
2012929 發表於 18-3-15 22:01

我都係
tygbearb
|
我做開一間,d師傅唔錯,係灣仔維景酒店轉角位
friend07
|
tygbearb 發表於 18-3-15 23:54
Pls pm, thx.
|

pm pls
Pap
|

前排試過呢間nutri slim spa $18x /45分鐘
每次都可以用app約,咁就平啲$16x

全部都係泰國人,按得幾好,我肩頸背最酸&攰,佢好集中按啲地方

不過環境就有啲簡陋,可能有啲人會唔係咁鐘意,不過我就覺得ok ,主重環境就要諗諗先

重要係佢冇sell我,淨係開頭問一問要唔要加多45分鐘,話按時如果有需要會再加,之後再冇問過野~
本身呢間我諗咗超耐,先決定去,驚sell,我有陰影

另外我都想揾間單次收費200蚊左右,係九龍灣/觀塘/藍田等呢啲地方,近我公司,有冇推介丫?

aprilabc
|
回覆 tygbearb 的帖子

做2個鐘幾多錢?Thd
|

上星期去旺角試按泰式按摩,都幾舒服。
18x-200蚊一粒鐘,幾抵架,不過環境冇咁好,因為佢地係一間大房入面有好多張床,用窗簾圍住哂,男男女女都喺果間大房度按
kaitie
|

請問可唔可以pm埋我呀? thanks
小B女
|

CWB 有间好好,環境普通,是泰國人按,但加上中式手勢,好正!價錢$ 128/45mins
host    發表於 18-9-22 16:44
JD930    發表於 18-3-19 11:47
happylogin
|
有D要比tips,通常你地比幾多㗎?
dyl
|
小B女 發表於 18-3-18 16:33
CWB 有间好好,環境普通,是泰國人按,但加上中式手勢,好正!價錢$ 128/45mins
...
可否pm 我
kellychungho
|
happylogin 發表於 18-3-18 16:52
有D要比tips,通常你地比幾多㗎?

50-100元
波ball
|
...
Can you PM me? thanks
JD930
|

Pm details please
JD930
|
喬 發表於 18-3-17 15:58
上星期去旺角試按泰式按摩,都幾舒服。
18x-200蚊一粒鐘,幾抵架,不過環境冇咁好,因為佢地係一間大房入 ...

Detail please
Rebecca1212
|
...

pls pm
tygbearb
|
...

係咪係鵝頸橋上樓?
friend07
|
...
Pls pm, thx.
angelaysho
|
...

可pm me ma?thx