自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

牛年勳章

applering 發表於 18-3-16 11:49
Agreed
...

咁就真係既!

子爵府

牛年勳章

nainaitze 發表於 18-3-16 11:46
原振俠仲正,佢同嘉奀絕對係俊男美女配

希望TBB 湊熱鬧重播原振俠,我都贊成佢兩個簡直係絕配!

珍珠宮

回覆樓主

黎明認咗新寵同新寵個B係事實?

子爵府

牛年勳章

nainaitze 發表於 18-3-16 11:43
傾話計咁正

我個年代鍾意黎明嘅比較少,啲同學仔會笑話鍾意大陸仔,所以就算鍾意都唔係好敢認 ...

你好勇呀!為自己喜愛既,不理旁人指指點點,佩服你!

子爵府

牛年勳章

ewater 發表於 18-3-16 11:38
我想tvb 重做天涯歌女

我都係呀!我一直都搵呢張碟,但買5倒,亦係網上搵5番黎睇。其實呢套劇5只鍾意睇黎明,仲有陳松齡,D歌又好好聽,記得嗰陣睇見陳松齡因誤會黎明而破壞咗段緍姻。好唏噓!

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我覺得黎明係傳統既男人,只係同樂小姐時間唔夾啫...

子爵府

牛年勳章

csnkennis 發表於 18-3-16 12:14
我覺得黎明係傳統既男人,只係同樂小姐時間唔夾啫...

認同

子爵府

艾菲BB 發表於 18-3-16 10:26
我聽到嘅版本係樂基兒嫌黎明太悶同管策佢喎

yes, 不是樓主所說

公爵府

2018復活節勳章

honoluluwendy 發表於 18-3-16 12:12
我都係呀!我一直都搵呢張碟,但買5倒,亦係網上搵5番黎睇。其實呢套劇5只鍾意睇黎明,仲有陳松齡,D歌又 ...

我都好鍾意睇天涯歌女,細細個已經覺得黎天王

公爵府

2018復活節勳章

honoluluwendy 發表於 18-3-16 10:16
男人係不同年紀諗既野,真係好難捉摸,傳媒爆樂基兒與黎明當年離婚既主因,係因為黎生不想當爸。
但今天黎 ...

我成日買8卦雜誌,睇親多數係話樂覺得黎悶,同埋樂小姐未想生b住

子爵府

牛年勳章

Yuki_Yeung 發表於 18-3-16 12:27
我成日買8卦雜誌,睇親多數係話樂覺得黎悶,同埋樂小姐未想生b住

可以睇今日yahoo。

男爵府

Yuki_Yeung 發表於 18-3-16 12:26
...

我就係睇呢套開始鐘意Leon! 其實Leon什麼也未回應,都未知真定假,但如果係真的,我又會好開心喎!

子爵府

牛年勳章

回覆樓主:

轉載

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

原來當年係黎明唔想生,我成日以為係基兒唔想生

子爵府

Yuki_Yeung 發表於 18-3-16 12:26
...
不過我唔like陳松0

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

tester5 發表於 18-3-16 11:24
早知佢會lumC9,我pok入Amusic做茶水沖咖啡比佢飲我都好鍾意比人管架~
...

大宅

回覆樓主:

到現在,我也堅持不信Leon同這個Wing有BB。
只覺得係煲水。
可能年尾Leon事業上應該再有新搞作,新突破。

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

applering 發表於 18-3-16 10:34
我自願比佢管

X2

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

tester5 發表於 18-3-16 11:24
早知佢會lumC9,我pok入Amusic做茶水沖咖啡比佢飲我都好鍾意比人管架~
...

你咪同我爭wor

公爵府

2018復活節勳章

MrsSingSing 發表於 18-3-16 12:00
黎明認咗新寵同新寵個B係事實?

未認呀,如果係真嘅都唔錯,祝福佢

首頁
12345...7

尾頁

跳至