打皮秒……邊間好

cinda72.
|
LedTV 發表於 18-3-16 12:33
我不停full mask 唔覺乾

但都而出蚊爛同酒米

我都起左2,3日蚊爛,full mask同蝸牛,再加多次水晶晶先感覺好好多,再唔掂我又死返去做再生水架啦 [/smil
cinda72.
|
LedTV 發表於 18-3-16 12:35
你上次咪話我三個人去打好金既
其實真係,我細佬無去,最終我阿媽打既又係我埋單

咁你孝順丫麻
我就24考老母,都係比3份,仲有2個女
LedTV
|
cinda72. 發表於 18-3-16 12:37
咁你孝順丫麻
我就24考老母,都係比3份,仲有2個女

好金吖
cinda72.
|
LedTV 發表於 18-3-16 12:38
好金吖

冇人要我仲金,份死會有排供
甄太太
|
LedTV 發表於 18-3-16 12:29
所以我下次打普通pico 算

正價$4300
只是打斑正價是$2800
木土土
|
cinda72. 發表於 18-3-16 12:14

我之前打做左好多research,再加埋chok下料,先肯定真正pico得picoway ...

仙仙,我果間用呢個係咪ok?做咗5次,斑好似只係散咗但未退到

『Cutera Enlighten採用比上一代激光快近十倍、達百億分之一秒速度的1064nm/532nm短促脈衝將色斑震碎』
cinda72.
|
木土土 發表於 18-3-16 13:14
仙仙,我果間用呢個係咪ok?做咗5次,斑好似只係散咗但未退到

『Cutera Enlighten採用比上一代 ...

係丫
你果d面斑(雀斑 曬斑)定係荷爾蒙斑?
如果面斑,打1064快過pico架,pico係對深層快過面,一照部照妖鏡就分到
木土土
|
cinda72. 發表於 18-3-16 13:18
係丫
你果d面斑(雀斑 曬斑)定係荷爾蒙斑?
如果面斑,打1064快過pico架,pico係對深層快過面,一照部照 ...

我應該係荷爾蒙斑,前年打咗十次1064都退唔到,所以先試pico
Douglasma
|
我打咗三次Pico enlighten 其他斑淡色咗但係黃褐斑反黑深色咗 , 醫生叫我食美白丸我仲考慮中 , 黃褐斑究景點樣可以完全消除
jutau
|
cinda72. 發表於 18-3-16 12:29
cutera網站我直頭搵唔到有援權版喎,貼黎8下丫

我就咁睇都睇唔到,因為仙姐你話要搵正版機先好做,我去 search picoway, 見到有人都話 enlighten 好啲,再搵資料就見到部機係 cutera .... 我對呢樣嘢零知識,但又好想安全地搞好塊面。。。心大心細唔知搵邊間好,又唔知係咪醫生做
cinda72.
|
木土土 發表於 18-3-16 13:26
我應該係荷爾蒙斑,前年打咗十次1064都退唔到,所以先試pico

荷爾蒙斑好煩架,真係打10次以上
你打果間有冇照妖鏡照?
木土土
|
cinda72. 發表於 18-3-16 13:32
荷爾蒙斑好煩架,真係打10次以上
你打果間有冇照妖鏡照?

有照過,但醫生睇完講完,我已唔記得了
cinda72.
|
jutau 發表於 18-3-16 13:30
我就咁睇都睇唔到,因為仙姐你話要搵正版機先好做,我去 search picoway, 見到有人都話 enlighten 好啲, ...

其實呢幾部都係唔同廠出,但都係有名氣同經驗既醫美儀器生產商
我本人比較戴有色眼鏡,佢地做得大,必有原因,而且做開會有經驗,況且tm咁重要,一部機出事,成間廠瀨野,所以會信佢地qc
呢d機拿起手成球野,太細既美容院我懷疑點投資,做生意都係計賺錢,唔夠客唔會咁冒風險,基於以上因由,我唔敢去太細既美容院做高能量既機,普通facial就冇所謂
我試過去一間,搵到阿葉碎碎去推療程,去試做,一入房就嚇親,見到佢地用既1064機,陣大陸味好濃,立即開淘寶搵下,真係搵到出黎,立即乜都唔敢join啦,試做完仲返到去瘀鬼埋
cinda72.
|
木土土 發表於 18-3-16 13:37
有照過,但醫生睇完講完,我已唔記得了

你用手機影低丫麻,咁你每個月先對比到底層有冇好轉丫
patpatchan1986
|
回覆 cinda72. 的帖子

葉碎碎嗰間成日喺facebook見到佢啲廣告乜原來係用大陸機㗎
cinda72.
|
patpatchan1986 發表於 18-3-16 14:49
回覆 cinda72. 的帖子

葉碎碎嗰間成日喺facebook見到佢啲廣告乜原來係用大陸機㗎 ...

佢拍好多間,我果次去果間係尖沙咀清真寺對面
Onlok
|
bbkq 發表於 18-3-16 12:00
有D講試做全面衹2千,有D又4千。應該是不同數量。

我剛試做納秒,同皮秒有乜分別?
bb妹
|
留毛先,我都揾緊邊間可信價錢又ok
ifcsir
|
LedTV 發表於 18-3-16 12:11
我前日同阿媽打完

Pico enlighten $2580 combo 4000發

一次過成功嗎
jje88
|
打時 痛唔痛呀?