打皮秒……邊間好

LittleBel
|
Fayecmw 發表於 18-3-21 23:04
仙姐可以請教下打1064邊間好or點分咩機好?好驚去中真係淘寶機我都唔知,many thanks
...

留毛,我都想知。我好想打斑(emoji)請教請教(emoji)(emoji)‍♀️
itls
|
cinda72. 發表於 18-3-16 12:14

我之前打做左好多research,再加埋chok下料,先肯定真正pico得picoway ...

請問邊間做比較好?感謝!
biancaho7
|
cinda72. 發表於 18-3-16 12:14

我之前打做左好多research,再加埋chok下料,先肯定真正pico得picoway ...

請問pico係咪真係收毛孔好掂?
cinda72.
|
biancaho7 發表於 18-5-21 15:17
請問pico係咪真係收毛孔好掂?

咁你唔好幻想收到0喎,只係咁多樣療程中,以佢效果比較好同last到乍
biancaho7
|
cinda72. 發表於 18-5-21 15:19
咁你唔好幻想收到0喎,只係咁多樣療程中,以佢效果比較好同last到乍

明白
Iamnotcherry
|
LedTV 發表於 18-3-16 12:14
正價combo $4300 2000發「蜂巢頭」+ 2000發「普通」
正價pico 打斑 「普通」$2880 4000發

請問邊間?可以pm我嗎?thx
Iamnotcherry
|
甄太太 發表於 18-3-16 12:27
如果只是打斑,會平好多,收埋毛孔粒凸洞就會貴,我前幾日打完,四千幾發二千幾蚊,enLighten Pico.
...

請問邊度打?可以pm我嗎?thx
ccpbob
|
我之前係中環做果間係正貨pico,有原廠既cert
moyan
|
miffyumiffy 發表於 18-3-21 23:09
見到有人好勤力sell野

好勤力9秒9彈出,仲出埋様,張相美肌左又化妝
藍藍mami
|
cinda72. 發表於 18-5-21 15:19

想問下仙姐~如果有凹凸洞做pico定fraxel好
pico又做邊間好~a妹?
Douglas3112
|
Douglasma 發表於 18-3-17 21:05
回覆 waiyuktsoi 的帖子

有,考慮中要食三個月請問有無人食過美白丸

醫生開比你食? 我食過日本兔仔牌美白丸 食第三樽開始每兩星期黎一次姨媽 停左都仲keep住一個月係咁

Ps 唔覺白左
yingying貝
|
zaio 發表於 18-3-18 22:17
邊間明碼實價?出面實在太多黑店,我都中左兩次招,睇葉港姐啲宣傳片,去試點知打咗一次就應該反黑左,好 ...

B字頭?請問邊間?可以pm我講嗎?thx
pingpingchoi
|
大約預3000一次?
cici2001hk
|
想打 求介紹
chanseenine
|
miffyumiffy 發表於 18-3-21 23:09
見到有人好勤力sell野

有佣收