美容黑店

elainechan1208
|
大家千祈唔好去一間叫Divana Spa既美容院,本身係facebook見到有試做價做picosecond蜂巢皮秒激光,做左之後,買左個$30000做7次既package, 到第2日再去做既時候,美容師游說我用蜂巢頭,原來我買既package係唔包呢個蜂巢頭,到最後游說我再加$12000有4次既蜂巢頭,由始至終先知道我買既package只係普通既皮秒激光,如果唔係用蜂巢頭,係解決唔到凹凸洞既問題,大家唔好中伏。
Appleapplebb
|
sell完又sell,沒完沒了
purple_onion
|
總之佢sell 佢事
ashley831
|
咁貴?
地盤佬軍團
|
加多12k先係4次,你買左7次喎,遲下咪又要再買多12k?咁多左一次既蜂巢頭點算?
MongLeung
|
elainechan1208 發表於 18-3-17 13:34
大家千祈唔好去一間叫Divana Spa既美容院,本身係facebook見到有試做價做picosecond蜂巢皮秒激光,做左之後 ...

真係貴到離晒譜!仲要係用一部冇FDA認可,不知名嘅激光機
wonderw
|
我係張傑醫生度打,都唔駛30000就有7次,打之前仲有facial做下,補下水,超正。
如果咁貴你過台灣打仲平
maeeietam
|
甘貴
gagabb701701
|
wonderw 發表於 18-3-18 14:33
我係張傑醫生度打,都唔駛30000就有7次,打之前仲有facial做下,補下水,超正。
如果咁貴你過台灣打仲平 ...

可告知邊位張醫生?打一次幾錢?唔該哂
wonderw
|
回覆 gagabb701701 的帖子

我唔知打一次幾錢,因為我join plan打7次平d,醫生打安全,你上網serach下 張傑醫生,間野係尖沙咀。因為我係youtube 睇左佢d短片所以先搵佢,佢幾好人。
zaio
|
wonderw 發表於 18-3-18 18:29
回覆 gagabb701701 的帖子

我唔知打一次幾錢,因為我join plan打7次平d,醫生打安全,你上網serach下 張傑 ...

直接見醫生?定係要見咗顧問先?
Pkfa
|
elainechan1208 發表於 18-3-17 13:34
大家千祈唔好去一間叫Divana Spa既美容院,本身係facebook見到有試做價做picosecond蜂巢皮秒激光,做左之後 ...

事實係,pico根本解決唔到凹凸洞問題(只可能解決到rolling scar )
wonderw
|
回覆 zaio 的帖子

登記左見左個顧問先,佢問清楚d細節先見醫生
Meowmeowbb
|

呢間出名黑店
cinda72.
|
咁既機收你30000蚊7次都已經賺死佢啦,仲要加多12000 4次,做多幾個你呢d客,乜本都翻晒
Cream717
|
回覆 elainechan1208 的帖子

呢間黑店,唔開新course唔俾book, 日日都話full. 話唔保証可以係指定日期之內完成療程。威脅你要買course, 仲有10幾次。。。已經向海關,消委會投訴。大家要小心!!!
yeemeif
|
Cream717 發表於 18-9-23 12:15
回覆 elainechan1208 的帖子

呢間黑店,唔開新course唔俾book, 日日都話full. 話唔保証可以係指定日期之內 ...

嘩好離譜喎!d course咪永遠做唔完……
Cream717
|
回覆 yeemeif 的帖子

一定要keep單先可以追討,大家記得keep單如果有唔合理可報海關,消委會。
最後如果都唔成功完成療程,可向小額錢債追討。
大家要小心保障自己,唔好輕易放過黑店!!!
yeemeif
|
Cream717 發表於 18-9-24 17:17
回覆 yeemeif 的帖子

一定要keep單先可以追討,大家記得keep單如果有唔合理可報海關,消委會。

所以我從來都唔會幫襯美容院,癈事上身