自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

我是HKTV fans, 淘寶, amazon, iherb 全部難我唔到, 日日買。

頭先見到話百佳買600送100, 圍起都有八幾折,好, 去買下啦。反正要買米。

我由11點鐘坐定定到而家, 個apps彈出幾次。又突然log out, 又突然全部貨品唔見曬。火都嚟! 仲要買滿800, 先免運費。唉! 嬲!

別墅

回覆樓主:

打完成篇野, 仲run 緊!

別墅

回覆樓主:

痴綫! 轉轉下又empty 哂

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁難用?

大宅

回覆樓主

百佳online 購物真的做得很差,我前陣子農曆年前試用一次因有優惠,都是要試很多次才成功完成一次訂單,平台上化很多時間或經常發生系統出錯,我第二次已經放棄再上去購物了

民房

會唔會喺手機卡機,可以重裝個APP試下
如果唔得搵佢哋CS都應該可以幫到你

別墅

isabellaw 發表於 18-3-18 12:25
百佳online 購物真的做得很差,我前陣子農曆年前試用一次因有優惠,都是要試很多次才成功完成一次訂單,平台 ...

好開心, 原來有人同我一樣感受, 個app 好差!

別墅

回覆樓主:

唔死心, 用laptop, 又係咁

珍珠宮

PK想你慳返唔駛買

珍珠宮

15週年勳章

早排用百X己經係咁, 我電話去, 話system整緊喎,

wcpcelia    發表於 18-3-18 16:31

子爵府

要買既話惠康好D, 我兩間都買過從未出個任何問題,
有問題一打去講兩句就即負責任, 態度極之好,
百佳就好求其, 唔只會比就到期貨同爛貨, 連態度都係, 試過你就知,
唔想激氣受氣就咪幫襯.
怎麼你會聽一個心理唔平衡既人所說, 去對付一個已被佢騒擾欺凌十幾年, 束手無策既病人?? 將來有一日, 佢亦都可以同樣心狠手辣地對付並趕絕一個曾經係朋友既你. Good Luck!

男爵府

回覆樓主

之前有個visa check out 優惠,又係loop 到hang 機, 扣左信用卡錢, 以為送貨, 點知無啦! 仲要打去叫佢退錢, 退左7個星期先有。 loop 死個次當我用左優惠, 不能再用。 打去投訴, 話幫唔到我,癈到無朋友。

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

firefighter 發表於 18-3-18 00:36
我是HKTV fans, 淘寶, amazon, iherb 全部難我唔到, 日日買。

頭先見到話百佳買600送100, 圍起都有八幾折 ...

求教點可以在Amazon買?你是us網嗎?點運香港?煩嗎?謝謝你

珍惜 感恩
You got this!!

子爵府

回覆樓主

我都無買百佳好耐,個系統又煩送貨又唔準時

侯爵府

firefighter 發表於 18-3-18 00:43
痴綫! 轉轉下又empty 哂

無用好耐啦 佢話I phone就會咁啵

首頁

尾頁

跳至