自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

琥珀宮

畀面勳章

funbi0816 發表於 18-3-31 21:30
好玩,可以嘛?

ok 丫
我好易滿足,只要班朋友好玩易話為,就算山旮旯地方,都一樣玩到傻

珍珠宮

叻叻勳章 畀面勳章

I9528 發表於 18-3-31 21:33
ok 丫
我好易滿足,只要班朋友好玩易話為,就算山旮旯地方,都一樣玩到傻
...

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

I9528 發表於 18-3-31 19:27
東濱路一帶都多嘢食
海德一號附近有 K 唱,有按摩
有木屋燒烤,韓燒,牛肉打邊邊,海鮮,鴨咀魚

原來你咁鬼熟
放下自在

琥珀宮

畀面勳章

cattz288 發表於 18-3-31 21:37
原來你咁鬼熟

好熟唔講得
因為啱啱尋日去完,所以資料仲响個腦度

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

I9528 發表於 18-3-31 21:40
好熟唔講得
因為啱啱尋日去完,所以資料仲响個腦度

想問cocopark有無食店介紹?
放下自在

琥珀宮

畀面勳章

cattz288 發表於 18-3-31 21:45
想問cocopark有無食店介紹?

cocopark 反而無乜店介紹,因為都係大型 / 連鎖店,已經有好多食評

象牙宮

I9528 發表於 18-3-31 21:53
cocopark 反而無乜店介紹,因為都係大型 / 連鎖店,已經有好多食評

咁用咩app搵食肆有食評? 大鄉里出城
放下自在

琥珀宮

畀面勳章

cattz288 發表於 18-3-31 22:00

大衆點評,可以參考下

琥珀宮

畀面勳章

cattz288 發表於 18-3-31 22:00

如果你有電子支付,仲有好多優惠添,可以即用團購價買

而家某 d 食店,用國內信用卡,仲食 200,即減100,即變相係半價,做到幾時就唔知了

象牙宮

I9528 發表於 18-3-31 22:05

而家某 d 食店,用國內信用卡,仲食 200,即減100 ...

咁正既?! 香港人可以申請到國內信用咭??我啱啱先叫fd入左錢去wechat大6銀包咋!唔知有無so
放下自在

象牙宮

I9528 發表於 18-3-31 22:03
大衆點評,可以參考下

謝謝
放下自在

琥珀宮

畀面勳章

cattz288 發表於 18-3-31 22:08
咁正既?! 香港人可以申請到國內信用咭??我啱啱先叫fd入左錢去wechat大6銀包咋!唔知有無so :happ ...

我朋友係香港人,但佢有大陸戶口,有國內信用卡(但我無問點申請),下次有機會,會問下點申請先

象牙宮

I9528 發表於 18-3-31 22:12
我朋友係香港人,但佢有大陸戶口,有國內信用卡(但我無問點申請),下次有機會,會問下點申請先
...

好哇~
放下自在

子爵府

I9528 發表於 18-3-31 22:05

而家某 d 食店,用國內信用卡,仲食 200,即減100 ...

團購係邊度搵到?

琥珀宮

畀面勳章

接線生 發表於 18-3-31 23:44
團購係邊度搵到?

大衆點評

大宅

東濱路一帶都多嘢食

請問去呢頭,要邊個站落車?附近有無得唱K?多唔多粵語歌?回程時坐幾多号返口岸?坐的士貴嗎?因為帶住小朋友,thx!

琥珀宮

畀面勳章

小小婦人 發表於 18-4-1 08:32
請問去呢頭,要邊個站落車?附近有無得唱K?多唔多粵語歌?回程時坐幾多号返口岸?坐的士貴嗎?因為帶住小 ...

有 K 唱
深圳灣口岸坐 m206,億利達大廈落
返轉頭,只要過對面坐同一號巴士就得

珍珠宮

東濱路一帶都多嘢食

想問問,如果即興後天上深圳行行玩玩,有什麼好介紹?
食?
酒店?
小朋友是小學,行行食食就ok

Thx a lot

男爵府

回覆樓主:

咁又想問近黃崗口岸有冇按摩推介?呢2日係歡樂海岸玩,想臨返香港前去按吓

翡翠宮

東濱路一帶都多嘢食

人工售票佢有手提機嘟深圳通,用深圳通¥1.6就得。部機應該仲可以掃微信深圳通二維碼,有同樣折扣。

首頁
12345...10

尾頁

跳至