論盡家傭

跳至

首頁
23456...11

尾頁

複式洋房

Can you please pm me?

大宅

兩只小天 發表於 18-10-29 11:23
我個間6K包保險,但要自己搵姐姐架⋯同埋姐姐要比錢上training body check ga...我PM左幾個JM 好似最後都有 ...

可否pm? 謝謝!

複式洋房

回覆 兩只小天 的帖子

can u pm me? THX

複式洋房

我個間6K包保險,但要自己搵姐姐架⋯同埋姐姐要比錢上training body check ga...我PM左幾個JM 好似最後都有 ...

Can u pm me pls?? Big thanks!!!

複式洋房

MABOMA 發表於 18-10-25 12:38
回覆 lingma123 的帖子

我果間中介一條龍服務,一個價全包!香港同菲律賓所有文件 合約 培訓課程同證書 vi ...

Can u pm me the details?? Big thanks!!

複式洋房

yan@yan 發表於 18-10-10 19:52
我都搵左個大約6000既agent,請direct hire, 工人仲有三日到港,agent突然話工人有病,佢菲律賓公司話有醫 ...

我都有同樣經驗 間agent叫Good Lxxx (活x顧問) 黑店 我有哂所有證明 準備去消委會投訴佢

大宅

chocolate1826 發表於 18-12-31 02:10
我都有同樣經驗 間agent叫Good Lxxx (活x顧問) 黑店 我有哂所有證明 準備去消委會投訴佢
...

希望再沒有受害者,花了錢,又花了時間,還有......

別墅

我果間中介一條龍服務,一個價全包!香港同菲律賓所有文件 合約 培訓課程同證書 vi ...

我想知agent資料,可以pm我嗎?thx

複式洋房

回覆 兩只小天 的帖子

Can you PM more information of the DH agent?

大宅

兩只小天 發表於 18-12-10 00:03
我個間唔洗架⋯好似比一千先 之後等姐姐係菲律賓 PASS 左body check 先再比五千 (好似係 唔多記得)總之 ...

你好,可否pm 資料給我?

民房

可以 pm 資料給我嗎?

大宅

兩只小天 發表於 18-3-19 21:32
菲姐姐?我岩岩比左錢⋯等緊visa...6K...全包包埋保險香港body check....agent 到好盡責:y ...
Pls pm

大宅

大宅

casonho 發表於 19-1-9 00:04
Pm u

男爵府

菲姐姐?我岩岩比左錢⋯等緊visa...6K...全包包埋保險香港body check....agent 到好盡責:y ...

可比agent 資料我嗎?

別墅

Please PM me details.... thanks a lot

子爵府

好媽媽勳章

could you.pls pm.me yr agent? many many thanks

大宅

Please pm

複式洋房

請問可以比中介聯繫方法我嗎?謝謝(emoji)

複式洋房

Pls PM, thanks!

首頁
23456...11

尾頁

跳至