[求意見]月子餐懷月有x

Wantbaby30
|

del
Hipposan
|
Wantbaby30 發表於 18-3-20 21:03
有冇jm試過訂懷月有x?我見佢fb唔係好多人讚好,所以想了解多啲! Thanks!

我有同佢哋查詢過,不過佢哋Facebook乜資料都冇,叫佢send個餐單望下,又話每個禮拜先出餐單有先send俾我,資料非常唔透明,而且態度都表現得好唔憂做咁
angie_k899
|
Hipposan 發表於 18-3-25 21:22
我有同佢哋查詢過,不過佢哋Facebook乜資料都冇,叫佢send個餐單望下,又話每個禮拜先出餐單有先send俾我 ...

我都聯絡過又係咁情況,仲諗緊用邊間....
anthea108
|
我都feel到佢地唔憂做咁,次次啲問題都唔可以即刻覆,我話想試餐佢話最快6月尾但都未比到日子我
Cheeky18
|
我都聯絡過佢地,不過就無咁既情況,我有次好夜問佢野,諗住佢第二日覆,點知佢地當晚就答左我,所以我諗係個別情況姐,
我亦有搵過王家同蝦子,蝦子反而要之後果日先覆到,王家到而家都冇覆,搞都我都冇晒引繼續問落去。
Janiceding
|
我5月坐月訂左懷月有營,佢地好好喎,由客戶服務到送餐都好nice,而且餐好好味呀。
佢地有一大壺湯飲,份量好夠餐餐食到好飽,同埋送餐好準時tim 我極力推薦比就嚟坐月媽媽
eeyorepigpig
|
我啱啱喺fb問佢野, 即覆喎
Kakapa
|
有冇jm試過訂懷月有x?我見佢fb唔係好多人讚好,所以想了解多啲! Thanks!

我岩先下訂,他們都有問必答。感覺幾好,我就confirm 左
singchow2010
|
我剛坐完月,叫左為您煮嬲媽,佢好好人,又好食,又覆得快,不過佢好快full

自己去佢fb睇
https://www.facebook.com/%E7%82%BA%E6%82%A8%E7%85%AE%E6%9C%88%E5%AD%90%E9%A4%90%E8%86%B3%E9%A3%9F%E5%8F%8A%E6%AF%8D%E5%AC%B0%E9%A6%96%E9%A3%BE%E6%9C%8D%E5%8B%99-1668666079868162/
kaobebe
|
我都有問,不過冇訂,都唔係咁遲覆。
|
我今日都有問過,反而覺得佢地覆得幾快,暫時感覺良好,我諗我好大機會會試呢間
sakurayan
|

我七月訂左明年二月中的坐月餐,佢地好快覆呀,同埋試餐送上門都好好態度喎。食物ok夠清淡,啱坐月食(emoji)(emoji)不過口味的野,人人唔同。