超賤的智文x房

imlu28
|
又貴過人,態度又差、問多句又唔多想答你!唔係急用同埋太夜其他藥房關門都唔想幫襯!

頭先買藥丸,貴其他藥房蚊一盒,都找錢時,找少幾蚊,我同佢講,個死豆皮肥仔好驚訝問我,「唔係找咗俾你咩?」跟住隔離的顧客說,我都見到你未找俾佢!
跟住個死肥仔話:可能我頭先太急以為找咗。

唔好咁肯定佢故意的,用呢種下九流方法賺錢,一個賺幾元,十個賺幾十。

仲有我發現,原來我買的藥丸,其中一盒貴其他地方$20 ,另外一個貴其他藥房$60
tsung
|

babe2010
|
我都奇怪呢間野竟然無上個黑名單
馬霸
|
imlu28 發表於 18-3-20 21:25
又貴過人,態度又差、問多句又唔多想答你!唔係急用同埋太夜其他藥房關門都唔想幫襯!

頭先買藥丸,貴其他 ...
貴可以吾買
十五樓師奶
|
babe2010 發表於 18-3-20 21:29
我都奇怪呢間野竟然無上個黑名單

呢間衰到
imlu28
|
馬霸 發表於 18-3-20 21:31
貴可以吾買

冇下次
今次真的是因為急&其他店已關門

另外重點是——最嬲是故意找少$
波蘿包1
|
呢種藥房最鍾意賣野俾大6人
唔願做香港人生意,網上被唱都唔止一次
wcpcelia    發表於 18-8-30 11:47
lytcalbee
|
尼間“出名”藥房真系要畢時上網,以提醒其他網友免受傷害
丫雅
|
佢哋嘅嘢真係比其他嗰尐貴
mmki
|
又係呢間,琴晩問奶粉幾錢,答185,
我話唔洗了唔該,佢就問是否現金,係嘅就180,我都話唔洗,行到門囗,職員大叫,175啱唔啱,我另轉頭話都係貴,唔洗了

我買開16x
karen~ma
|
呢間野最衰㗎啦,淨係做大陸人嘅生意,香港人嘅話佢都費事睬你啊
bing-jing
|
响邊區
Poyau
|

athruzala
|
bing-jing 發表於 18-3-20 23:06
响邊區

同問
5566FAN
|
Ho_BB
|

where??
ccllmama
|

柔順濟加水你見識過未
c.vieri
|
間野係邊區
melody228
|
呢間以前係好抵買的,但自從擴充之後,越來越貴,完全唔休做咁,無去幾年了
babe2010
|
c.vieri 發表於 18-3-21 10:09
間野係邊區

大部份在元朗、屯門,深水埗有-間